ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιατρικά και υπογραφές για Κουρμπέλη

Ιατρικά και υπογραφές για Κουρμπέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Στην τελική φάση εισέρχεται η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, μετά τη συμφωνία που αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης (22/12) το Sport24.gr. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το απόγευμα, για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, έχοντας την άδεια της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ελεγχθεί από τον επικεφαλής του ιατρικού team, Παναγιώτη Κουλουμέντα, ενώ θα συνομιλήσει με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη. Το συμβόλαιο του Κουρμπέλη θα έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2020, δηλαδή θα έχει διάρκεια 3,5 ετών και οι αποδοχές του θα αγγίξουν τις 250.000 ευρώ ετησίως.

Όσον αφορά την αποζημίωση που θα λάβει ο Αστέρας Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό, επικρατεί ένας… πανικός. Από τους Αρκάδες διαρρέεται ότι θα εισπράξουν περίπου 700.000 ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» διαδίδουν ότι θα καταβάλλουν ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Το ποσοστό μεταπώλησης για τον Αστέρα θα διατηρηθεί γύρω στο 30%.

Ουσιαστικά, ανάμεσα στις δύο ομάδες απομένει να διευθετήσουν μόνο τη συχνότητα της αποπληρωμής των χρημάτων, αφού ως προς αυτό υπήρξε μία διαφωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πολύ κοντά σε Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός
And what about Mikael Ishak;
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ