ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο.: "Δεν θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο, τους σιχάθηκε ο κόσμος"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σχολίασαν με καυστικό τρόπο την επιλογή της ΠΑΕ να μετακομίσει η ομάδα στο ΟΑΚΑ από το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Την αντίδραση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προκάλεσε η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ και η ανακοίνωσή της με την οποία στρέφει τα βέλη της προς τον ΑΟ. Ωστόσο ο Ερασιτέχνης προτίμησε να τοποθετηθεί με σχόλιο και όχι με επίσημη ανακοίνωση.

Οι άνθρωποι του ΑΟ σχολίασαν με καυστικό τρόπο την απόφαση της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια πλήρως αντιπαναθηναϊκή κίνηση. Παράλληλα, ανέφεραν πως σε όποια έδρα και αν παίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση της ΠΑΕ δύσκολα θα μπορεί να είναι στο γήπεδο διότι ο κόσμος την έχει σιχαθεί και προέτρεψε να… τρέξει το θέμα με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για να μπορούν οι διοικούντες την ΠΑΕ να παρακολουθούν… την αγαπημένη τους ομάδα, που σύμφωνα με τον Ερασιτέχνη δεν είναι ο Παναθηναϊκός...

Το σχόλιο του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: "Το αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζεται... Τώρα προτιμούν να αποπληρώσουν μέχρι και τα χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ από ό,τι αυτά που χρωστάνε στον -από εκείνους- στραγγαλισμένο οικονομικά ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκτός αν και εκεί κανόνισαν καμιά 100αριά άτοκες δόσεις)... Είτε, πάντως, Λεωφόρο, είτε ΟΑΚΑ είτε Ριζούπολη δηλωθεί ως έδρα, εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο... Ο κόσμος τους έχει πια σιχαθεί. Ας τελειώνουν με την μεταβίβαση στον Παϊροτζ ώστε να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ