ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επτά νεαροί γίνονται επαγγελματίες στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr ποιοι είναι οι επτά νεαροί ποδοσφαιριστές που τις επόμενες μέρες θα κληθούν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά επτά νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τμήματα Κ20 αλλά και Κ17 του Παναθηναϊκού θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας τους.

Οι εισηγήσεις έχουν ήδη γίνει και οι επτά νεαροί άσοι, έξι από την Κ20 και ένας από την Κ17, θα ειδοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες από το Νίκο Λυμπερόπουλο για να βάλουν την υπογραφή τους στο συμβόλαιο που θα τους προταθεί, είτε για δυο, είτε για τρία χρόνια.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα θα βρεθούν και στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι επτά πράσινοι που ήδη έχουν ειδοποιηθεί σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr είναι οι γεννημένοι το 1998 Κωνσταντίνος Βαλμάς, Ευάγγελος Θεοχάρης και Χρήστος Κουντουριώτης, οι γεννημένοι το 1999 Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας και ο γεννημένος το 2000 Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος είναι και ο μοναδικός που προέρχεται από την Κ17 του τριφυλλιού.

Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι επτά που θα κληθούν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, γράφοντας κάποια πράγματα για τον καθένα ξεχωριστά.

Χρήστος Κουντουριώτης:

Ο Χρήστος Κουντουριώτης είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1998, είναι ο μεγαλύτερος από τους επτά, και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Την φετινή σεζόν δεν πήρε πολλά παιχνίδια ως βασικός με την ομάδα Νέων με τους Χατζηγιοβάνη και Παπανικολάου να έχουν την μερίδα του λέοντος. Σε όσα ματς έπαιξε όμως είχε θετική παρουσία και την επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι βασικός.

Το δυνατό του στοιχείο είναι πως μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δυο πόδια ενώ έχει πολύ δυνατό σουτ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε τρία γκολ με την Κ20 του τριφυλλιού.

Επτά νεαροί γίνονται επαγγελματίες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κωνσταντίνος Βαλμάς:

Ο Κωνσταντίνος Βαλμάς είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1998 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2007 με τους Ταράση, Κόβη να τον επιλέγουν στις δοκιμές που είχαν πραγματοποιηθεί τότε.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής παίζει ως δεξιός μπακ, έχει κληθεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και είναι από τους βασικούς και αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων. Επίσης είναι όλα αυτά τα χρόνια διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων.

Το δυνατό του στοιχείο είναι πως είναι αρκετά ταχυδυναμικός, δυνατός και είναι αρκετά καλός τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όπου δύσκολα μπορεί να τον περάσει κανείς, όσο και στην επίθεση με συνεχή ανεβάσματα και αρκετά καλή σέντρα. Για αυτό και χαρακτηρίζεται ως φουλ μπακ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ  Κ-20  / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Βαγγέλης Θεοχάρης:

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1998 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως στόπερ.

Την περσινή σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Νέων του τριφυλλιού και κάλυπτε και τις δυο θέσεις. Είναι πολύ καλός τακτικά κρατώντας την θέση και εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του.

Στα δυνατά του στοιχεία ότι έχει και επιθετικές τάσεις με αποτέλεσμα να είναι από τους μέσους που έχει και το γκολ τόσο στη ροή του αγώνα όσο και από στημένες φάσεις. Την φετινή σεζόν άλλωστε πέτυχε πέντε τέρματα.

Επτά νεαροί γίνονται επαγγελματίες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χρήστος Ζερβόπουλος:

Ο Χρήστος Ζερβόπουλος είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999 και αγωνίζεται ως στόπερ. Τόσο στον σωματότυπο του όσο και παικτικά θυμίζει τον Σπύρο Ρισβάνη μόνο που στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι έχει καλύτερες προοπτικές από ότι είχε ο 23χρονος αμυντικός.

Ήταν από τα βασικά στελέχη του τριφυλλιού στη φετινή εξαιρετική πορεία που είχαν οι πράσινοι. Είναι αρκετά ψηλός αλλά αυτό δεν του στερεί την ταχύτητα του καθώς για το ύψος του είναι και γρήγορος. Είναι έξυπνος με σωστές τοποθετήσεις και καλύπτει την θέση του. Επίσης δύσκολα μπορεί να τον περάσει ο αντίπαλος επιθετικός ενώ είναι και διεθνής.

Φυσικά έχει μπροστά του τα χρόνια όπως και οι υπόλοιποι 99άρηδες για να βελτιώσει τις όποιες ατέλειες έχει το παιχνίδι του και να γίνει ακόμα καλύτερος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Θανάσης Δημήτρουλας:

Ο Θανάσης Δημήτρουλας είναι γεννημένος στις 2 Μαρτίου του 1999 και τη φετινή σεζόν στην Κ20 χρησιμοποιήθηκε ως σέντερ φορ ενώ στο παρελθόν στην Κ17 έχει παίξει και στα πλάγια.

Τη σεζόν που μας πέρασε δεν πήρε πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια του, όντας πίσω από τον Πίσπα, αλλά κατάφερε να αγωνιστεί σε κάποια ματς και να σημειώσει έξι τέρματα.

Τα δυνατά του στοιχεία είναι πως είναι αρκετά ταχύς και εκρηκτικός και έχει καλή τεχνική κατάρτιση ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.  ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Κωνσταντίνος Αποστολάκης:

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης είναι γεννημένος στις 28 Μαΐου 1999 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει τόσο ως εξάρι αλλά και ως οκτάρι. Αν σε κάποιους θυμίζει κάτι το επώνυμο του, καλά κάνει, γιατί πρόκειται για τον γιο του Στράτου Αποστολάκη.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας αρκετά έξυπνος παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά τη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του καθώς ήταν άτυχος και είχε αρκετούς τραυματισμούς.

Βρίσκεται στην ακαδημία του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με την έλευση του στο τριφύλλι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Ο Αποστολάκης είναι και αυτός διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Επτά νεαροί γίνονται επαγγελματίες στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Εμμανουηλίδης:

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 2000 και αγωνίζεται ως εξτρέμ ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην κορυφή της επίθεσης. Το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός από την Κ17 που κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο και πως θα γίνει επαγγελματίας πριν καλά-καλά συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του δείχνει πόσο τον πιστεύουν στο τριφύλλι.

Ο 17χρονος επιθετικός βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εδώ και δυο χρόνια και τη φετινή σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Εφήβων με 16 γκολ ενώ είχε συμμετοχές και με την Κ20 αλλά και τρία γκολ.

Το δυνατό του στοιχείο είναι πως είναι αρκετά γρήγορος και πάρα πολύ δυνατός για την ηλικία του ενώ όπως δείχνουν και οι αριθμοί του έχει την αίσθηση του γκολ. Ο Εμμανουηλίδης είναι και αυτός διεθνής με την Εθνική παίδων.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΜΕΝΕΙ Ο "ΤΡΙΑΝΤΑ", ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους νυν επαγγελματίες του Παναθηναϊκού μετά τους Παπανικολάου, Σερβιλάκη και Ξηρό που αποτελούν παρελθόν και ο Ανδρέου θα αποχωρήσει από τους πράσινους.

Αντίθετα θα μείνει Ο Τριανταφυλλόπουλος καθώς το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί για έναν χρόνο ακόμα. Ο νεαρός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού στα μέσα της σεζόν και έκανε επέμβαση αποκατάστασης και στο τριφύλλι αποφάσισαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του καθώς θέλουν να δουν πόσα έχει να δώσει ακόμα στους πράσινους.

Μια πολύ σωστή κίνηση από τους Λυμπερόπουλο-Φύσσα που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει τα παιδιά του στις δύσκολες στιγμές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ