ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επουλώθηκε η πληγή του Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο ενσωματώθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, την οποία δεν ολοκλήρωσε ο Τζανδάρης λόγω ενοχλήσεων. Από την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον Πανιώνιο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (27/11) μπήκε ο Ροντρίγκο Μολέντο, αφού η πληγή στο κούτελο επουλώθηκε και ο Βραζιλιάνος πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο για να ενσωματωθεί. Η είδηση ήταν θετική για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Κότσαρης και σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Λουτσιάνο, Μουνιέ. Το αρνητικό νέο της ημέρας προέκυψε από τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με προθέρμανση και ακολούθως έκαναν ασκήσεις τεχνικοτακτικής με πάσες, παιχνίδι κατοχής με τακτικό στόχο και κατέληξαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Φυσικά, έλειψε ο Αντρές Τσάβες, ο οποίος αφίχθηκε στο Μπουένος Άιρες και είναι άγνωστο για πόσες μέρες θα παραμείνει. Η πρώτη εντύπωση που έχει ο Ουζουνίδης είναι ότι ο 26χρονος στράικερ θα επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικο παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, τα οποία θα πωληθούν από την Τρίτη (28/11). Αναλυτικά:

"Από αύριο στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου (15:00)τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 28/11και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους τόσο ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr,όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά 9:30 έως 17:30.Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ την Κυριακή τόσο ηλεκτρονικά όσο και στα εκδοτήρια από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ