ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Κάτσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κάτσε υπέστη υποτροπή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Σέχου χτύπησε στη διάρκεια του ματς για το πρωτάθλημα U20.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (24/9) τη διάγνωση για τον τραυματισμό του Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός αμυντικός χαφ υπέστη υποτροπή στην αριστερή ποδοκνημική, που ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και χτύπησε ξανά στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Κάτσε άρχισε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Θα απουσιάσει από το παιχνίδι (29/9) πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο (22/9) στον αγώνα της Κ19, ο Σέχου τραυματίστηκε στην αριστερή ιερολαγωνία και η μαγνητική που έκανε στο "ΥΓΕΙΑ" έδειξε αμβλύ τραύμα στην περιοχή με εκτεταμένο αιμάτωμα στους γλουτιαίους. Ο Σέχου άρχισε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Στο μεταξύ, σε δύο γκρούπ πραγματοποιήθηκε η σημερινή (24/9) προπόνηση. Στο πρώτο γκρουπ συμπεριλήφθηκαν όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και έκαναν αποφόρτιση, ενώ στο δεύτερο οι υπόλοιποι έπαιξαν σε έντονους ρυθμούς αγωνιστικά παιχνίδια. Ατομικό προόγραμμα συνέχισε ο Τζανδάρης, όπως και ο Αποστολάκης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ