ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαίωση για Ιντερνασιονάλ και Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Ιντερνασιονάλ προτίθεται να αγοράσει τον Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η πληροφορία του Sport24.gr ότι η Ιντερνασιονάλ έχει τη διάθεση να αγοράσει τον Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνεται και από τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "infernomeudestino.final.com.br" .

Το ρεπορτάζ έχει ενημέρωση για το συμβόλαιο του 29χρονου στόπερ, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και υποστηρίζει ότι δύσκολα θα ανανεωθεί. Ως αιτία επικαλείται τη δεινή οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος πληρώνει με καθυστέρηση τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

Τη συγκεκριμένη κατάσταση θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί η Ιντερνασιονάλ, που θέλει να επανεντάξει τον Μολέντο στο ρόστερ της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Βραζιλιάνος κοστολογείται από την «πράσινη» ΠΑΕ περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ίσως ο Μολέντο έρθει και χωρίς αντίτιμο, αλλά δεν διευκρινίζει το πώς.

Η Ιντερνασιονάλ προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Μολέντο, όμως είναι ασαφές το πότε θα το πράξει. Πιθανώς, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να χρονοτριβεί, μέχρι να διαπιστώσει που θα καταλήξει η συζήτηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, εκτιμάται πως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα προκύψουν ειδήσεις για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Την ίδια πληροφορία για τις προθέσεις της Ιντερνασιονάλ έχει και ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μαρσέλο Σαλζάνο, ο οποίος εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό «Rádio Bandeirantes». Ο Βραζιλιάνος tweetαρε δύο φορές για το ζήτημα, τονίζοντας ότι η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μολέντο και θα χρειαστεί να καταβάλει 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να το πετύχει. Δηλαδή, ανέβασε το εκτιμώμενο κόστος για τον ποδοσφαιριστή. Όπως και να έχει, είναι φανερό ότι υπάρχει θέμα…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ