ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Επίθεση" Παναθηναϊκού σε αστυνομία για τις κάμερες

"Επίθεση" Παναθηναϊκού σε αστυνομία για τις κάμερες
INTIME SPORTS

Έξαλλος ο δικηγόρος των "πράσινων" Γιάννης Κάρμης με την ΕΛ.ΑΣ. που δεν έκανε συλλήψεις για το υβριστικό πανό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η έκθεση της αστυνομίας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα 19/10 στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και εστάλη σήμερα (23/10) το πρωί στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, έκανε έξαλλο τον δικηγόρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Κάρμη.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι για το υβριστικό πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για το οποίο οι "πράσινοι" απολογήθηκαν και κινδυνεύουν με πρόστιμο, διενεργεί προανάκριση το ΤΑ Αμπελοκήπων ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη.

"Γιατί έχουμε βάλει τις κάμερες στα γήπεδα; Γιατί τις χειρίζεται μόνο η αστυνομία;" αναρωτήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος των "πράσινων" και πρόσθεσε σε έντονο ύφος...

"Έγινε ολόκληρο θέμα για τις κάμερες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο το καλοκαίρι. Ζουμάρει η κάμερα και τους βλέπεις. Γιατί δεν τους πιάνουν;".

Οι "πράσινοι" πάντως, χαρακτήρισαν "απαράδεκτα" και "καταδικαστέα" τα υβριστικά συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και το πανό με το υβριστικό περιεχόμενο για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, για τα οποία ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος είχε διακόψει προσωρινά το παιχνίδι στο β' ημίχρονο για συστάσεις προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από όλο το γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ