ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίθεση παλαιμάχων κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Επίθεση παλαιμάχων κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσή τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση του "τριφυλλιού" και καλούν την τωρινή διοίκηση να δράσει άμεσα, ειδάλλως θα είναι διαχρονικά υπόλογη στον κόσμο της ομάδας.

Το άνοιγμα διαύλου οικονομικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού από τον κόσμο του, η υλοποίηση προτάσεων για την εξεύρεση πόρων, η παρουσίαση της τωρινής οικονομικής κατάστασης, η παύση τάσεων "ξεπουλήματος" και η άμεση κινητοποίηση προκειμένου να μην χαθεί κι άλλος χρόνος είναι οι πέντε άξονες δράσης στους οποίους καλούν οι παλαίμαχοι τη διοίκηση της ομάδας να δράσει άμεσα, αλλιώς θα είναι υπόλογη διαχρονικά στον κόσμο του "τριφυλλιού" και θα έχει το βάρος της ιστορικής ευθύνης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ "ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ":

"Με δική μας πρωτοβουλία και κατόπιν επίμονων πιέσεων μας, έλαβε χώρα την Τρίτη 3/10/2017 στις 12.00 η συνάντηση  αντιπροσωπείας μας με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Εμείς, είκοσι και πλέον παλαίμαχοι, οι περισσότεροι της γενιάς του νυν προέδρου της ΠΑΕ που έχουμε συνδέσει τους εαυτούς μας με ένδοξες στιγμές του Παναθηναικού μας, αυτοβούλως, θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του Παναθηναικού,  παρουσιάζοντας  το δικό μας ενωτικό πλάνο σωτηρίας "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..".

Όπως, σε συντομία παρουσιάσαμε και στον τύπο με πρόσφατη ανακοίνωσή μας, περιλαμβάνει κινήσεις και δράσεις άμεσης  εξεύρεσης οικονομικών πόρων (π.χ άμεση έκδοση ενιαίου εισιτηρίου για τα προσεχή ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, άμεση γνωστοποίηση αριθμού λογαριασμού σε φιλάθλους που επιθυμούν οικονομικά να συνεισφέρουν), αλλά και τη σταδιακή εξυγίανση της ομάδας με κινήσεις στα πλαίσια της  εκστρατείας “PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..»..όπως α)δημιουργία πολυμελούς επιτροπής παλαιμάχων "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..", β)άμεση χρηματοδότηση της ΠΑΕ από τους φιλάθλους μέσω της προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας έως και 3,5 ετών, β)δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας στους Έλληνες ομογενείς, σε επιχειρηματίες (με το πρόγραμμα χορηγιών "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…") κ.ά..

Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε στον Παναθηναικό κόσμο ότι η συνάντησή μας από την πλευρά των εκπροσώπων της ΠΑΕ φάνηκε να έχει διεκπεραιωτικό χαρακτήρα... Δεν λάβαμε γνώση καμίας αντιπρότασης, καμίας πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών - οφειλών σε αθλητές που απειλούν την ομάδα με τιμωρία, αλλά ούτε και καμία απολύτως ενημέρωση για τις τρέχουσες και μελλοντικές οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, αν και επιμόνως το ζητήσαμε προκειμένου να έχουμε εικόνα.

Αντ' αυτού εδώ και 15 ημέρες που αίφνης αποσύρθηκε από το τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο κ. Αλαφούζος λίγο μετά την έναρξη της αγωνιστική σεζόν, η ομάδα φαίνεται να βαδίζει ανεξέλεγκτα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο σωτηρίας, ο κόσμος ενώ έχει κινητοποιηθεί και θέλει να την αγκαλιάσει και να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα έχει αποκοπεί από αυτή, και οι μόνες κινήσεις-ειδήσεις που διαρρέουν από την ΠΑΕ είναι οι αποτυχημένες απόπειρες στελέχωσης της επιτροπής σωτηρίας χωρίς να παρουσιάζεται κανένα πλάνο, η κινδυνολογία για οικονομική διάλυση της ομάδας ένεκα οφειλών της σε αθλητές και η ανερυθρίαστη εξαγγελία για τo ξεπούλημα των βασικών αθλητών της ομάδας που θα οδηγήσει στην αγωνιστική απαξίωσή της.

Πριν είναι πολύ αργά, καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Α)να ανοίξει άμεσα δίαυλο οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας από τον κόσμο της,

Β)να υλοποιήσει άμεσα τις ήδη τεθείσες στη διάθεσή της προτάσεις εξεύρεσης πόρων ή όποιες άλλες τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση,

Γ)να δώσει σαφή εικόνα στον Παναθηναικό κόσμο για την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση σε συνέχεια πρόσφατης δημόσιας δήλωσης-δέσμευσης του Προέδρου της πως «δεν έχει να κρύψει τίποτα και θα πει την αλήθεια στον Παναθηναικό κόσμο»,

Δ)να παύσει να έχει πρωταρχικό αν όχι μοναδικό μέλημα του «πλάνου σωτηρίας» της, το ξεπούλημα (πέραν της περίπτωσης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου) βασικών στελεχών και την αγωνιστική απαξίωση της ομάδας,

Ε)να μη χάνει άλλο πολύτιμο χρόνο σε περισυλλογή και έλλειψη πρωτοβουλίας αλλά να κινητοποιήσει το Παναθηναικό κόσμο που επιθυμεί αλλά εδώ και 15 ημέρες στερείται το δικαίωμα να βοηθήσει και αναγκάζεται αμέτοχος να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η ανιδιοτελής αγάπη μας για την Παναθηναϊκό που μας καταξίωσε με τις ένδοξες πορείες του στο πέρασμα των ετών και η κοινή μας αγωνία με τον Παναθηναϊκό κόσμο για τη επερχόμενη οικονομική και αγωνιστική κατάρρευσή του, μας επιτάσσουν να μη μείνουμε αμέτοχοι σε όσα διαδραματίζονται στον ιστορικό μας σύλλογο.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποτρέψουμε την οικονομική και αγωνιστική διάλυση της ομάδας και έχουμε την πεποίθηση ότι ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή μπορεί να αποφευχθεί με τους κατάλληλους χειρισμούς και κυρίως με την κινητοποίηση του Παναθηναϊκού κόσμου.

Διαφορετικά, αν η ομάδα πάει στα βράχια χωρίς να εξαντληθούν όλα τα πρόσφορα μέσα σωτηρίας της, να γνωρίζουν, όσοι έχουν επιφορτισθεί τη διοίκησή της, ότι έκτοτε θα τους βαραίνει μία τεράστια ιστορική ευθύνη και θα είναι διαχρονικά υπόλογοι στον Παναθηναϊκό κόσμο για την διάλυση του Παναθηναϊκού.

ΑΘΗΝΑ       5 / 10 /2017    

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ 10 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ

Είσαι έτοιμος για το Ερμής Ζωνιανών - Παναθηναϊκός;

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

"Μην πουληθεί άλλος βασικός"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24