ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις με Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η τελευταία δυνατή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία την Πέμπτη (16/3) να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να βγάλουν λίγο από το μυαλό τους, αν αυτό γινόταν, το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (17/3) το απόγευμα επανήλθαν στις προπονήσεις πραγματοποιώντας την τελευταία δυνατή προπόνηση τους πριν το ντέρμπι της Κυριακής.

Το καλό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν πως είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Κουτρουμπή ο οποίος δεν είχε βγάλει όλη την προπόνηση της Τετάρτης. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο κεντρικός αμυντικός των πράσινων θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (19/3).

Στην προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε έμφαση στην τακτική δείχνοντας στους παίκτες του κάποια πράγματα που θέλει να εφαρμόσουν στο ντέρμπι ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι. Το τριφύλλι θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του το Σάββατο το απόγευμα με ένα χαλάρωμα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή των πράσινων.

Στο "Γ. Καλαφάτης" οι Σουηδοί για τον Μπεργκ

Την Παρασκευή το απόγευμα τώρα δημοσιογράφοι από την Σουηδία βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" για να συνομιλήσουν με τον Μάρκους Μπεργκ τόσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό όσο και για την Εθνική Σουηδίας στην οποία κλήθηκε ο στράικερ των πράσινων ενόψει του ματς των προκριματικών με την Λευκορωσία και το φιλικό με την Πορτογαλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ