ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή Μουνιέ σε αποστολή του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μουνιέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Λεβαδειακό στις 14 Ιανουαρίου ο Άντονι Μουνιέ επέστρεψε σε αποστολή του Παναθηναϊκού καθώς συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του τριφυλλιού που θα ταξιδέψει στην Λάρισα για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Ο Γάλλος όλη αυτή την εβδομάδα έκανε κανονικά προπονήσεις και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί, το πιθανότερο ως αλλαγή, δίνοντας μια ποιοτική λύση στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πλην του Μουνιέ στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε και ο Μαυρομάτης, ο νεαρός στόπερ της Κ20, ενώ στην 20άδα επέστρεψε και ο Στάικος που στα δυο τελευταία ματς είχε μείνει εκτός λόγω μιας ίωσης.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μυστακίδης, Λουτσιάνο, Μολίνς αλλά και ο Κουρμπέλης που είναι τιμωρημένος όπως επίσης και ο Άλτμαν ενώ εκτός έμεινε και ο Εμμανουηλίδης ο οποίος το Σάββατο αγωνίστηκε με την Κ20 του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΛ με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις με πάσες και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Μολίνς ενώ απών με άδεια είναι ο τραυματίας Μυστακίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομάτης, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ