ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Στάικο ενάμιση χρόνο μετά

Επιστροφή για Στάικο ενάμιση χρόνο μετά
INTIME SPORTS

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού γνώρισαν την ήττα με 3-1 σε φιλικό κόντρα στην Αγία Παρασκευή αλλά η επιστροφή του Πασχάλη Στάικου ενάμιση χρόνο μετά το τελευταίο του ματς σημάδεψε την αναμέτρηση.

Από την επιστροφή του Πασχάλη Στάικου, ενός εκ των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, σημαδεύτηκε το φιλικό των Νέων την Δευτέρα το απόγευμα κόντρα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-1 από την ανδρική ομάδα των αντιπάλων τους αλλά η παρουσία του 19χρονου μέσου ενάμιση χρόνο σχεδόν μετά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν αυτή που σημάδεψε και φυσιολογικά μάλιστα την αναμέτρηση.

Ο νεαρός άσος είχε να αγωνιστεί σε ματς από τον Μάιο του 2013 και την συμμετοχή του στην τελική φάση του πρωταθλήματος των Εφήβων στην Ξάνθη όπου μάλιστα ήταν και αρχηγός του τριφυλλιού.

Έκτοτε ο Στάικος λόγω ενός προβλήματος υγείας το οποίο δεν είχε προέλθει από τραυματισμό σε κάποιο παιχνίδι ή σε προπόνηση είχε μείνει εκτός αγώνων και αν και βρέθηκε κοντά στην επάνοδο άλλες δυο φορές τουλάχιστον η περίπτωση του παρουσίαζε επιπλοκές και πήγαινε πάντα πίσω.

Πλέον όμως έχει επανέλθει και η παρουσία του στο φιλικό της Δευτέρας όπου έπαιξε και στα 90 της αναμέτρησης δείχνει ότι έχει ξεπεράσει μια και καλή τον τραυματισμό του και πλέον το επόμενο βήμα είναι να παίξει και επίσημα σε ένα παιχνίδι των Νέων καθώς ακόμα δεν έχει δώσει το παρών. Κάτι που υπολογίζεται να γίνει πριν το τέλος του χρόνου.

Και σιγά-σιγά να μπορέσει να κάνει και το βήμα στην πρώτη ομάδα. Κάτι για το οποίο ήταν σίγουροι στο τριφύλλι και στο οποίο πιστεύουν οι πράσινοι που μάλιστα τον Μάρτιο του 2014 του έδωσαν επαγγελματικό συμβόλαιο δείχνοντας ότι τον πιστεύουν.

Επιστροφή για Στάικο ενάμιση χρόνο μετά
INTIME SPORTS

Ποιος είναι όμως ο Πασχάλης Στάικος; Πρόκειται για έναν νεαρό μέσο ο οποίος έχει γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 1996 και όπως γράψαμε ήδη στο τριφύλλι πιστεύουν πάρα πολύ στον νεαρό ταλαντούχο μέσο. Όσοι τον έχουν δει μιλάνε για έναν δυναμικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται ως εξάρι ενώ μπορεί να παίξει και ως οκτάρι με πολύ καλά πόδια και αστείρευτες δυνάμεις.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και βρίσκεται στο τριφύλλι από το 2009 ενώ κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό έχει δουλέψει σχεδόν με όλους τους προπονητές οι οποίοι έχουν να λένε τα καλύτερα για την αξία του και το ταλέντο του.

Επιστροφή για Στάικο ενάμιση χρόνο μετά
INTIME SPORTS

Παρών ο Αναστασίου στο φιλικό

Η δεύτερη είδηση που βγήκε από το φιλικό των Νέων του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το απόγευμα έχει να κάνει με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στις εξέδρες του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής. Ο τεχνικός της πρώτης ομάδας του τριφυλλιού είδε όλη την αναμέτρηση των Νέων και μπόρεσε να τσεκάρει όλους τους άσους των πράσινων.

Εκεί ήταν και οι Γιάννης Σαμαράς και Χένκ Χέντερ οι οποίοι επίσης είδαν αγωνιζόμενους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων είδε το ματς από τον πάγκο.

Όπως γράψαμε το τριφύλλι ηττήθηκε με 3-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και για τους πράσινους έπαιξαν όλοι οι παίκτες που είχαν στην διάθεση τους οι Σάμιος-Μαραγκός.

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Αθανασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Στρατήγης, Ξηρός, Στάικος, Μπαμίχα, Σιλβεστρίδης, Παπανικολάου, Λάμπρου, Χαλκιαδάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Βασίλας, Ζαφειράκης, Σερβιλάκης, Μπαλατσούρας, Τουρούκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ