ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην τριάδα ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει και στο Κύπελλο απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17:30) και ο Γιώργος Δώνης θα χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και θα επιστρέψει στην αρχική διάταξη της σεζόν.

Μετά το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αρχίζει σήμερα (2/10, 17:30) τις υποχρεώσεις του και στο Κύπελλο Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Μία διοργάνωση που δεν περνά αδιάφορη στο Τριφύλλι, αφού προσφέρει τη δυνατότητα διάκρισης σε μία ιδιαίτερη σεζόν.

Παρότι ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ότι το Κύπελλο τον ενδιαφέρει, εντούτοις στο σημερινό παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα όσους έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αφού έτσι και αλλιώς έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιλέξει ένα σύστημα 3-4-3, με τον Κότσαρη στην εστία, τους Παντελάκη, Θεοχάρη, Οικονόμου στην τριάδα των στόπερ, τους Αποστολάκη και Χατζηθεοδωρίδη στα δύο άκρα, τους Στάικο και Τζανδάρη στη μεσαία γραμμή και τους Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Βέργο στην επίθεση.

Την 18άδα του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Δώνης, Κουντουριώτης, Μακέντα, Σέχου και Χατζηγιοβάνης. Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Κισσαμικός νίκησε 2-0 την Ιεράπετρα την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ