ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει ο Παναγόπουλος στον Παναθηναϊκό

Επιστρέφει ο Παναγόπουλος στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, o Χρήστος Παναγόπουλος αναλαμβάνει εκ νέου πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Eδώ και αρκετό καιρό, σχεδόν από τις αρχές της νέας σεζόν, ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητούσε (και συνεχίζει να αναζητεί) ανθρώπους που θα ενισχύσουν το στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχοντας εντοπίσει αρκετά κενά και “αδυναμίες” στη λειτουργία της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, η απόφαση για την επιστροφή στην ΠΑΕ του πρώην αντιπροέδρου της (και πρώην στελέχους του ΣΚΑΪ) Χρήστου Παναγόπουλου, αποτελεί την πρώτη κίνηση του Αλαφούζου σ' αυτό το πλαίσιο.

Ο Παναγόπουλος είχε στηρίξει τον Αλαφούζο από την πρώτη στιγμή της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”, όντας ταυτόχρονα ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του στον ΣΚΑΪ. Ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είχε... τραβήξει όλο το λούκι στην πρώτη, πολύ δύσκολη περίοδο, όταν η διοίκηση Αλαφούζου είχε κληθεί να διαχειριστεί την τεράστια “τρύπα” που είχε αναλάβει όταν της δόθηκαν οι μετοχές από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Επιστρέφει ο Παναγόπουλος στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ήταν εκείνος ο οποίος είχε αναλάβει τη... “βρώμικη” δουλειά της λύσης των συμβολαίων αρκετών παικτών τον Δεκέμβριο του 2012 (Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος), ενώ είχε επωμιστεί και αρκετό από το βάρος των ευθυνών για τη σχέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τηNova,τη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ. Είχε αποχωρήσει από την ΠΑΕ ουσιαστικά μετά από τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ, τον Οκτώβριο του 2013, αφού είχε γίνει η “επανεκκίνηση” με τους Νίκο Νταμπίζα – Γιάννη Αναστασίου – Δημήτρη Σαραβάκο.

Η συμφωνία του Παναγόπουλου με τον Αλαφούζο είναι δεδομένη. Τις τελευταίες ημέρες ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της (όπως και σήμερα). Ενημερώνεται, ακούει, συζητά. Απομένει να ξεκαθαριστεί το ακριβές... περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου του. Πάντως, δεν προσλαμβάνεται για τα “εύκολα”. Και εξουσίες θα έχει και τον ρόλο του γενικού διευθυντή μπορεί να αναλάβει. Στην προηγούμενη θητεία του ήταν ο... “κακός” της ΠΑΕ. Και ένας “σκληρός” αναζητούνταν εδώ και καιρό από τον Γιάννη Αλαφούζο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ