ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή Νταμπίζα στην ΠΑΕ για τις πληρωμές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας ζήτησε από το ΔΣ της ΠΑΕ ενημέρωση για τις οφειλές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και για το χρονοδιάγραμμα της εξόφλησης τους.

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση στο οικονομικό έχει εξομαλυνθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν έχει επανέρθει στην κανονικότητα. Τα ανοίγματα τους προηγούμενες μήνες ήταν μεγάλα και χρειάζεται χρόνος για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Ο Οκτώβριος είναι ένας σημαντικός μήνας, αφού η ΠΑΕ πρέπει να καταβάλλει τη δόση που προβλέπεται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Κατά κάποιο τρόπο, είναι ένα τεστ για τη συνέπεια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος καλείται να αποδείξει ότι δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα, όσο... περιμένει τα χρήματα από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ.

Ο πρώτος ο οποίος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ανέλαβε το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος με την προϋπόθεση να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους και δεν προέβαλε στον Αλαφούζο άλλες απαιτήσεις για το μπάτζετ ή για τους περιορισμούς στις μεταγραφές.

Προκειμένου να πιέσει από την πλευρά του, ο Νταμπίζας την Παρασκευή (5/10) έστειλε επιστολή στο ΔΣ και ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τις οφειλές προς τους παίκτες και τους εργαζόμενους οι οποίοι υπάγονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ακόμα, ο Νταμπίζας ρώτησε για το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης για την εξόφληση των υφισταμένων του, ώστε να τους ενημερώσει.

Ασφαλώς, ο Νταμπίζας γνωρίζει ότι οι πληρωμές εξαρτώνται από τον Αλαφούζο και όχι από τους διοικούντες. Ωστόσο, ο ίδιος σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρουν οι παίκτες τα λεφτά τους το συντομότερο δυνατό, καθώς για να αποπληρωθούν οι υπάλληλοι τους μισθούς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ