Επιστολή Νταμπίζα στην ΠΑΕ για τις πληρωμές

Ο Νίκος Νταμπίζας ζήτησε από το ΔΣ της ΠΑΕ ενημέρωση για τις οφειλές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και για το χρονοδιάγραμμα της εξόφλησης τους.

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση στο οικονομικό έχει εξομαλυνθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν έχει επανέρθει στην κανονικότητα. Τα ανοίγματα τους προηγούμενες μήνες ήταν μεγάλα και χρειάζεται χρόνος για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Ο Οκτώβριος είναι ένας σημαντικός μήνας, αφού η ΠΑΕ πρέπει να καταβάλλει τη δόση που προβλέπεται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Κατά κάποιο τρόπο, είναι ένα τεστ για τη συνέπεια του Γιάννη Αλαφούζου,  ο οποίος καλείται να αποδείξει ότι δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα, όσο... περιμένει τα χρήματα από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ.

Ο πρώτος ο οποίος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ανέλαβε το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος με την προϋπόθεση να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους και δεν προέβαλε στον Αλαφούζο άλλες απαιτήσεις για το μπάτζετ ή για τους περιορισμούς στις μεταγραφές.

Προκειμένου να πιέσει από την πλευρά του, ο Νταμπίζας την Παρασκευή (5/10) έστειλε επιστολή στο ΔΣ και ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τις οφειλές προς τους παίκτες και τους εργαζόμενους οι οποίοι υπάγονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ακόμα, ο Νταμπίζας ρώτησε για το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης για την εξόφληση των υφισταμένων του, ώστε να τους ενημερώσει.

Ασφαλώς, ο Νταμπίζας γνωρίζει ότι οι πληρωμές εξαρτώνται από τον Αλαφούζο και όχι από τους διοικούντες. Ωστόσο, ο ίδιος σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρουν οι παίκτες τα λεφτά τους το συντομότερο δυνατό, καθώς για να αποπληρωθούν οι υπάλληλοι τους μισθούς τους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.