Επιστολή Ατλαμάζογλου στη Superleague

Επιστολή Ατλαμάζογλου στη Superleague

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, ζητά από τη Superleague να διορθώσει την ανακοίνωση που εξέδωσε για την εφαρμογή της απόφασης για τον Παναθηναϊκό και τον Βέμερ.

Επιστολή στη Superleague έστειλε την Πρωτομαγιά (1/5) ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου. Η αιτία ήταν ο τρόπος που διατυπώθηκε η ανακοίνωση του Συνεταιρισμού τη Δευτέρα (30/4) αναφορικά με την εφαρμογή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την υπόθεση του Γερμανού αμυντικού και του Παναθηναϊκού.

Ο Ατλαμάζογλου υποστηρίζει ότι όπως είναι γραμμένο το κείμενο, αφήνει να εννοηθεί πως αν ο Παναθηναϊκός εξοφλήσει ή συμβιβαστεί με τον Βέμερ μέχρι τη Δευτέρα (7/5) δεν θα πάρει πίσω μόνο τους τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν από τη βαθμολογία μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους αντίστοιχους τρεις από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με βάση την κείμενη νομοθεσία, αφού παρήλθε άπρακτο το χρονικό διάστημα που δινόταν για την επιστροφή των συγκεκριμένων βαθμών. Επομένως, ο Ατλαμάζογλου με την επιστολή του ζητά την επαναδιατύπωση της ανακοίνωσης, με τον ενδεδειγμένο τρόπο που δεν θα επιτρέπει παρερμηνείες.

Διαβάστε την επιστολή:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24