ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2022 ο Αθανασακόπουλος

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 19χρονο μέσο, Ανδρέα Αθανασακόπουλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το τυπικό μέρος της επέκτασης της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (29/01). Ο 19χρονος μέσος συμφώνησε με τους πράσινους για ακόμα τρία χρόνια και θα φορά την πράσινη φανέλα μέχρι το 2022.

Ο Αθανασακόπουλος ο οποίος φέτος μετράει 16 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ με την Κ19 του τριφυλλιού, πήγε στους πράσινους πριν από τρία χρόνια από τη Θύελλα Πατρών.

Ο μέσος από την Πάτρα, ο οποίος πέρυσι έγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα κόντρα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό, αποκτήθηκε τότε από τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να προλαβαίνουν Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που επίσης τον είχαν στο στόχαστρο τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Ανδρέα Αθανασακόπουλου έως το 2022. Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 2001 στην Πάτρα ο Αθανασακόπουλος διανύει την τρίτη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 19χρονος μέσος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ενώ έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκειας της περσινής σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ