ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Στην Ντιζόν ο Αμπέντ για τρία χρόνια

Επίσημο: Στην Ντιζόν ο Αμπέντ για τρία χρόνια

Ο Μεχτί Αμπέντ συμφώνησε σε όλα με την Ντιζόν η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια. Έφυγε ως ελεύθερος με τον Παναθηναϊκό να έχει ποσοστό μεταπώλησης.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί οριστικά πλέον ο Μεχτί Αμπέντ ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Αντρέα Στραματσόνι και βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στην αναζήτηση της νέας του ομάδας. Αυτή βρέθηκε και είναι η Ντιζόν που ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Γάλλων υπάρχει η σχετική φωτογραφία και η ανακοίνωση που αναφέρει: "Πολιορκήθηκε από αρκετές ομάδες στην Γαλλία και ξένους συλλόγους στην διάρκεια του καλοκαιριού αλλά ο Μεχτί Αμπέντ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιζόν. Θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας όταν βγουν θετικά τα ιατρικά τεστ".

Στη συνέχεια γίνεται μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική του καριέρα και αναφορά στις Νιούκασλ και Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Larcier Sebastian, που αναφέρει:

"Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή εξέλιξη, δυνατότητες και ο οποίος παίρνει πολλές μπάλες. Θα δώσει δύναμη στην μεσαία γραμμή και ποιότητα. Είναι πολύ καλός στο τρανζίσιον οπότε μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά και αμυντικά".

Κράτησε ποσοστό μεταπώλησης ο Παναθηναϊκός

Ο Αμπέντ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό που δεν πήρε χρήματα για την μετακίνηση του στην Ντιζόν αλλά έβαλε ποσοστό μεταπώλησης και ελπίζει ο 24χρονος άσος να μπορέσει να κάνει ανάλογες εμφανίσεις με αυτές στη Νιούκασλ ώστε αν πουληθεί στο μέλλον να καρπωθεί ένα ποσό. Ο Αλγερινός άσος χαιρετάει τον Παναθηναϊκό μετά από δυο χρονιές που αγωνίστηκε, από μια σεζόν, έχοντας συνολικά 72 εμφανίσεις και 14 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ