ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβες

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβες
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Αντρές Τσάβες ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της πράσινης ΠΑΕ στο twitter.

Λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του εκπροσώπου του Αντρές Τσάβες για την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα τρία χρόνια ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter τους καλωσόρισαν τον Αργεντινό φορ ο οποίος εδώ και λίγα λεπτά αποτελεί και επίσημα την έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και φυσικά την πιο δαπανηρή.

Έως τώρα το τριφύλλι είχε αποκτήσει τους Διούδη, Γιόχανσον, Λουσιάνο, Καμπέσας, Κολοβέτσιο και Άλτμαν.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση της πράσινης ΠΑΕ στο twitter είναι χαρακτηριστική του πόσο... αγριεμένος ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός. Συγκεκριμένα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και με τα δυο του χέρια πιέζει μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Ο Τσάβες είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1991 και όπως αναφέραμε ήδη θα φοράει τη φανέλα με το Νο 9 στον Παναθηναϊκό.

Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού που ήρθε ακολούθησε με ελάχιστα λεπτά διαφορά ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Αντρές Ελισέο Τσάβες γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1991 στην πόλη Σάλτο της Αργεντινής. Στην τοπική ομώνυμη ομάδα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Στα 15 του τον ενέταξε στο δυναμικό της η Μπάνφιλντ και πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του είχε προλάβει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Συνολικά κατέγραψε 92 συμμετοχές και 34 γκολ.

Το 2014 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, παίρνοντας μετεγγραφή για την αγαπημένη του ομάδα, τη Μπόκα Τζούνιορς. Εκεί κατάφερε να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας, με το προσωνύμιο «El Comandante».

Στη Μπόκα έμεινε 2,5 χρόνια με 37 συμμετοχές και 8 γκολ, προτού το καλοκαίρι του 2016 δοθεί δανεικός στη Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Αυτός ήταν και ο τελευταίος σταθμός προτού συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αντρές καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ