ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμανουέλ Ινσούα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter. Ο Αργεντινός είναι το 9ο απόκτημα του "τριφυλλιού"

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Εμανουέλ Ινσούα, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησής του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Ο 26άχρονος Αργεντινός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών, ενώ το "τρυφύλλι" δεν δαπάνησε χρήματα, καθώς η Ουντινέζε του έλυσε το συμβόλαιο, όμως θα πάρει το 40% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Πέρσι οι Ιταλοί τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στη Ράσινγκ Κλουμπ, με την οποία είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής, ενώ το πρώτο 6άμηνο του 2016 ήταν στη Νιούελς Ολντ Μπόις ως δανεικός.

Αυτή που τον είχε φέρει στην Ευρώπη ήταν η Γρανάδα, δίνοντας 2.500.000 ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς τον Ιανουάριο του 2015, ενώ 6 μήνες αργότερα πήγε στην Ουντινέζε ως ελεύθερος, καθώς Γρανάδα και Ουντινέζε έχουν κοινή διοίκηση.

Ο Ινσούα είναι το 9ο απόκτημα του Παναθηναϊκού, μετά τους Όμρι Άλτμαν, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Μπράιαν Καμπέσας, Λουσιάνο, Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτη Διούδη, Θεοφάνη Τζανδάρη και Αντρές Τσάβες.

Η επίσημη ανακοίνωση για Ινσούα

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πράσινων που ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Εμανουέλ Ινσούα, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας αποτελώντας την 9φετινή μεταγραφή της.

Ο Ινσούα γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπόκα Τζούνιορς 2011. Εμεινε στην ομάδα του Μπουένος Άιρες μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 καταγράφοντας 41 συμμετοχές με 2 γκολ και 6 ασίστ περνώντας τη σεζόν 2012-13 στην Γοδόι Κρουζ δανεικός (33 συμμετοχές, 1 γκολ).

Αποκτήθηκε από την Γρανάδα όπου στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε έγραψε 12 συμμετοχές πριν μεταπηδήσει στην Ουντινέζε με την έναρξη της περιόδου 2015-16. Στην Ιταλική ομάδα έπαιξε μόλις μία φορά και επέστρεψε στην Αργεντινή τον Ιανουάριο του 2016 ως δανεικός στην Νιούελς (15 συμμετοχές, 2 γκολ) ενώ πέρασε την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην Ρασίνγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε 14 φορές σημειώνοντας 1 γκολ. Καλωσορίζουμε τον Εμανουέλ στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ