ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημα στο Euro U21 ο Βλαχοδήμος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όπως έγινε και επίσημα γνωστό θα είναι ένας από τους τρεις γκολκίπερ της Εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου θα είναι και επίσημα ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Η κλήση του 23χρονου γκολκίπερ αποτελεί φυσικά κάτι πολύ σημαντικό τόσο για το τριφύλλι όσο και και για τον ίδιο και επίσης μια μεγάλη επιβράβευση για τη δουλειά του νεαρού τερματοφύλακα. Από την άλλη βέβαια θα αποτελέσει και πρόβλημα για τους πράσινους καθώς δεν θα ξεκουραστεί καθόλου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν ένας από τους τερματοφύλακες που είχε στα υπόψιν του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στάφαν Κουντζ και για αυτό το λόγο τον είχε καλέσει σε φιλικό της U21 με τον Βλαχοδήμο να έχει εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση με την Πολωνία.

Ο τραυματισμός του γκολκίπερ της Μάιντς, Γιανίκ Χουθ, ο οποίος υπέστη κάταγμα κοπώσεως άνοιξε την πόρτα για την αντικατάσταση του από τον 23χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Η τριάδα των γκολκίπερ της Γερμανίας που θα ταξιδέψει στην Πολωνία αποτελείται από τους Βλαχοδήμο (Παναθηναϊκός), Πόλερσμπεκ (Καϊζερσλάουτερν), Σβόμπε (Ντιναμό Δρέσδης).

Όπως είναι λογικό ο ίδιος ο Βλαχοδήμος πετάει από την χαρά του καθώς η κλήση του έρχεται σε μια χρονιά όπου έχει ήδη καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα του ανεβάσει τις μετοχές του στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Βέβαια για τους πράσινους από την μια είναι σημαντικό αλλά από την άλλη αποτελεί πρόβλημα για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας η οποία ξεκινάει την Πέμπτη 1/6, μια μέρα μετά το τελευταίο ματς των playoffs με τον ΠΑΟΚ και δεύτερον ότι αν η Γερμανία πάει μέχρι τα τελικά θα χάσει ένα σημαντικό μέρος της πράσινης προετοιμασίας και δεν θα ξεκουραστεί καθόλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ