ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιλογή του Ουζουνίδη ο Τζανδάρης

Επιλογή του Ουζουνίδη ο Τζανδάρης

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ, Φάνης Τζανδάρης, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και θα αποκτηθεί για να δώσει "βάθος" στο ρόστερ.

Πέραν των βασικών κενών που πρέπει να καλύψει ο Παναθηναϊκός, είναι υποχρεωμένος να δώσει ανάλογο βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθει στη σεζόν. Στη λογική αυτή αναμένεται να αποκτηθεί ο Φάνης Τζανδάρης, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελεί επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Τζανδάρης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις αρχές Ιουλίου και αναζητεί το restart στην καριέρα του, που είχε αρχίσει ως πολλά υποσχόμενη...

Ο Ουζουνίδης έχει συνεργαστεί με τον Τζανδάρη στον Πανιώνιο, εκτιμά τις ικανότητες του και θεωρεί πως θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας. Για αυτό, εισηγήθηκε την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού χαφ ως μία εναλλακτική επιλογή, μετά από τους Ζέκα και Κουρμπέλη.

Επιλογή του Ουζουνίδη ο Τζανδάρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κυρίως, ο Τζανδάρης ταιριάζει στο οικονομικό πλάνο του Παναθηναϊκού, αφού θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι 50.000 ευρώ ετησίως, συν μερικά μπόνους. Πρόκειται για μία συμφέρουσα συμφωνία για το Τριφύλλι, διότι αποκτά έναν παίκτη με μικρό κόστος και με προοπτικές. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες, χωρίς να υπάρχει βιασύνη...

Ο Τζανδάρης συστήθηκε στους Έλληνες φιλάθλους αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο εντυπωσίασε στο πρώτο μισό της σεζόν 2014-2015. Στο δεύτερο γύρο παραγκωνίσθηκε, εξαιτίας της απόφασης του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και το καλοκαίρι του 2015, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό.

Το ίδιο καλοκαίρι παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού, αλλά μετά από 11 συμμετοχές υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός για περίπου 4 μήνες. Πέρυσι, δόθηκε δανεικός στη σλοβένικη Κόπερ και έκανε μόλις 5 συμμετοχές με συνολικό χρόνο 87 λεπτών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ