ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιδικάστηκαν 650.000 ευρώ σε Πέτριτς, Λέτο, Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά των Πέτριτς και Λέτο και αναγνώρισε τα ποσά που οφείλονται στους δυο ποδοσφαιριστές ενώ επιδίκασε και 304.000 ευρώ για τον Κουτρουμπή.

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη το βράδυ το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις για τις καταγγελίες των Πέτριτς, Λέτο και Κουτρουμπή και έκανε γνωστές τις αποφάσεις του.

Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και δικαίωσε τους Λέτο, Πέτριτς με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να καταβάλει στον πρώτο 181.000 ευρώ και στον δεύτερο 162.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα απέρριψε την έφεση του Γιώργου Κουτρουμπή εις βάρος του τριφυλλιού και έκανε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταβάλλει 304.398,39 ευρώ στον Έλληνα αμυντικό. Το σύνολο του ποσού για τις τρεις υποθέσεις αγγίζει τις 650.000 ευρώ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτές τις αποφάσεις και θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για την αποπληρωμή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό.

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των (304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ