ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε ο Ζέκα, απών ο Μέστο από τη προπόνηση του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις την Δευτέρα με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να δέχεται συγχαρητήρια για το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος.

Με τον Ζέκα να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του τριφυλλιού για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός των πράσινων αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψε στο "Γ. Καλαφάτης" και πήρε μέρος στο πρόγραμμα. Όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τα συγχαρητήρια του τεχνικού τιμ αλλά και των συμπαικτών του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Ζέκα ήταν ο πρώτος από τους διεθνείς που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ενώ σιγά-σιγά τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Σε αντίθεση με τον Ζέκα ο Μέστο ήταν απών από το πρόγραμμα καθώς απουσίαζε λόγω γαστρεντερίτιδας ενώ ο Πίσπας γυμνάστηκε μόνος τους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης, συνδυαστικό παιχνίδι με πάσες και παιχνίδια τακτικής και κατοχής.

Απόντες παρέμειναν επίσης οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος, Μπουζούκης. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:30

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ