ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψαν υγιείς οι Εμποκού και Λουντ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού και ο Ρόμπιν Λουντ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ρεπό την Πέμπτη, πλην των διεθνών.

Ευχάριστα νέα έλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Τετάρτης (29/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού οι διεθνείς ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ο οποίος είχε αναχωρήσει τραυματίας για το Κονγκό, γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις. Ο Ρόμπιν Λουντ αποκόμισε ένα ελαφρύ διάστρεμμα από την Εθνική Φιλανδίας, αλλά ο ιατρικός έλεγχος δεν έδειξε κάτι και απλώς προπονήθηκε ατομικά, επειδή έφτασε μετά την έναρξη της προπόνησης.

Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν στην προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και επιθετική τακτική σε γκρουπ (σετ ασκήσεων με τελειώματα).

Για την Πέμπτη (30/3), ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει παραχωρήσει ρεπό στους παίκτες του, εξαιρουμένων των διεθνών Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμου που θα κάνουν προπόνηση.

Ο Ουζουνίδης θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες του πριν αρχίσει το πολύ δύσκολο δεκαήμερο με τα τέσσερα δυνατά παιχνίδια με ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο, οι διεθνείς θα γυμναστούν επειδή απουσιάζουν πολλές ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ