ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψαν οι διεθνείς, πρόβλημα με Ζέκα στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με την επιστροφή και των επτά διεθνών που πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του τριφυλλιού. Πονάει στο γόνατο ο Ζέκα που θα υποβληθεί σε μαγνητική την Πέμπτη.

Από την επιστροφή των επτά διεθνών Ζέκα, Χουλτ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλη, Κουτρουμπή και Ευαγγέλου σημαδεύτηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (28/6). Και οι επτά είχαν δυο μέρες παραπάνω άδεια αλλά πλέον ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα.

Μάλιστα στη διάρκεια της Τετάρτης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και δεν έκαναν προπόνηση κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (29/6).

Τα άσχημα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη όμως δεν έλειψαν και την Τετάρτη καθώς ο Ζέκα παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο. Μάλιστα ο διεθνής μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη και συγκεκριμένα θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και πόσο καιρό θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων.

Φυσικά άπαντες στο τριφύλλι εύχονται οι ενοχλήσεις που νοιώθει ο Πορτογάλος να μην είναι κάτι το σοβαρό και να μην τον αφήσουν αρκετό καιρό εκτός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σημαντική ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού μια και επέστρεψαν από τις διακοπές τους οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Οι Χουλτ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου έκαναν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ ο Ζέκα θα κάνει μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην Μολέντο, Βιγιαφάνιες που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, έκαναν ασκήσεις δύναμης και ισορροπίας, συναρμογή, αερόβια γυμναστική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι κατοχής με τακτικό στόχο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ