Επιβλήθηκε το δεύτερο -3 για τον Βέμερ

Επιβλήθηκε το δεύτερο -3 για τον Βέμερ

Όπως αναμενόταν η Super League ανακοίνωσε και την δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω της οφειλής στον Βέμερ και οι πράσινοι έχουν διορία μέχρι την Παρασκευή για να πληρώσουν τον Γερμανό.

Η δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για την οφειλή που υπάρχει προς τον Γενς Βέμερ είναι γεγονός με την Super League να ανακοινώνει και επίσημα την ποινή και την αφαίρεση βαθμών.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως το τριφύλλι πέφτει στους 32 βαθμούς, ενώ το σημαντικότερο είναι πως πλέον απέχει μια... αφαίρεση μακριά από τον υποβιβασμό καθώς στις τρεις αφαιρέσεις αυτόματα μια ομάδα υποβιβάζεται. Ο Παναθηναϊκός έχει διορία μέχρι την Παρασκευή για να πληρώσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Σημαντικό είναι επίσης να τονίσουμε ότι στην ανακοίνωση της Super League γίνεται λόγος και για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός εις βάρος της απόφασης και τονίζεται μάλιστα πως αν το τριφύλλι δικαιωθεί τότε μπορεί να πάρει πίσω τόσο τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν τώρα, όσο και αυτούς που είχαν αφαιρεθεί πριν από το ματς με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του επόμενου αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Κυριακή 15 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League.

Επίσης σημειώνεται πως η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει προσφύγει ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. και έχει αιτηθεί την ορθή ερμηνεία και την αναστολή εκτέλεσης της πρώτης αφαίρεσης τριών (3) βαθμών εκ της ίδιας ως άνω απόφασης, οι δε εν λόγω αιτήσεις συζητούνται την ερχόμενη Τετάρτη 25/4/2018.

Σε περίπτωση αποδοχής των αιτημάτων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι εφικτή η επιστροφή τόσο των πρώτων όσο και των δεύτερων τριών (3) βαθμών που έχουν αφαιρεθεί από την εν λόγω Π.Α.Ε. εκ της ως άνω απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση η Super League θα προβεί σε όσα ορίζουν τα οικεία κανονιστικά κείμενα καθώς και οι εκδοθείσες και εκδοθησόμενες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η βαθμολογία της Super League μετά τη νέα αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24 ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Ο κανονισμός για τις τρεις αφαιρέσεις και τον αυτόματο υποβιβασμό

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

Οι Ελληνίδες ζαχαροπλάστριες που γλυκά μας σκοτώνουν

Μια τούρτα αναμνήσεων με αφορμή το Bake Off Greece, το νέο reality του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24