ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέκτεινε έως το Δεκέμβρη του 2018 ο Κότσαρης

Επέκτεινε έως το Δεκέμβρη του 2018 ο Κότσαρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κότσαρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, προτού επιτευχθεί συμφωνία με την Ομόνοια για να παραχωρηθεί δανεικός.

Επέκταση του συμβολαίου του έως τον Δεκέμβριο του 2018 υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, προτού ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ομόνοια. Ο 19χρονος τερματοφύλακας μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) στα γραφεία της ΠΑΕ και διευθέτησε τα διαδικαστικά ζητήματα.

Ο Κότσαρης δεσμευόταν έως τον Ιούνιο του 2018, όμως η διοίκηση έκρινε ότι πρέπει να τον "δέσει" για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού πιστεύει στο ταλέντο του. Ωστόσο, για νομικούς λόγους δεν μπορούσε να επεκταθεί περαιτέρω η χρονική διάρκεια.

Η Ομόνοια προπονείται στην Αυστρία, εν όψει της νέας σεζόν και ο Κότσαρης θα αναχωρήσει το Σάββατο (11/6) για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα ρυθμιστεί το τυπικό σκέλος του δανεισμού.

Ο Κότσαρης δεν προορίζεται για βασικός στην Ομόνοια, όμως θα έχει μικρότερο ανταγωνισμό και ενδεχομένως να πάρει ευκαιρίες, κάτι που δεν επρόκειτο να συμβεί στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο οποίος ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων, είναι αυτός ο οποίος τον ανέδειξε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ