ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Επεκτάθηκε ο δανεισμός του Λουτσιάνο στη Φλουμινένσε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λουτσιάνο EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Λουτσιάνο Νέβες επανέλαβε τη θεωρία ότι ο πελάτης του ανήκει στον Παναθηναϊκό και παίζει δανεικός στη Βραζιλία.

Τη θέση ότι ο Λουτσιάνο Νέβες ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό επανέλαβε ο ατζέντης του, Νίλσον Μόουρα. Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ μίλησε στην ιστοσελίδα “netflu” και υποστήριξε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει και το 2019 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με τον Μόουρα, ο Παναθηναϊκός και η Φλουμινένσε είχαν συμφωνήσει στον τριετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Λουτσιάνο φέρεται να δέχτηκε προτάσεις από την Κίνα, όμως δεν επιθυμεί να ξαναφύγει από την πατρίδα του.

Πρόκειται για μία... χιλιοειπωμένη ιστορία από τον μάνατζερ του Λουτσιάνο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο παίκτης δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Μία αντίληψη που η ΠΑΕ έχει διαψεύσει σε κάθε περίσταση.

ΝΕΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητικό ψυχολόγο Κώστα Κασταμονίτη. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν πιο σύγχρονης λειτουργίας της ακαδημίας του τριφυλλιού.

Ο κ. Κασταμονίτης έχει πτυχίο συμβούλου ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακό στην παιδοψυχολογία σε αγγλικό πανεπιστήμιο και εξειδίκευση στην αθλητική ψυχολογία.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού μαζί του αφορά κατά κύριο λόγο την ακαδημία του συλλόγου, ενώ θα υπάρχει σχέση και με την πρώτη ομάδα.

Με την παρουσία του στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, αλλά και στους αγώνες της ακαδημίας, ο Κώστας Κασταμονίτης θα αναλάβει την ψυχολογική εκπαίδευση και προετοιμασία των αθλητών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ