ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επανέρχεται με νέα πρόταση για Βιγιαφάνιες η Αλάνιασπορ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η Αλάνιασπορ θα μιλήσουν ξανά για να καλύψουν την οικονομική διαφορά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Περιμένει κάτι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Διάθεση να προσφέρει περισσότερα χρήματα, προκειμένου να αποκτήσει τον Λούκας Βιγιαφάνιες, έχει η Αλάνιασπορ. Ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 1.000.000 ευρώ στις πρώτες συζητήσεις και ζήτησε υψηλότερη προφορά.

Η τουρκική ομάδα το διαπραγματεύεται, αφού δεν πρόκειται για κάποιο ποσό έξω από τις δυνατότητές της. Συγχρόνως, ο Βιγιαφάνιες πιέζει τη διοίκηση του Τριφυλλιού να συναινέσει στην πρόταση, γιατί η δική του αμοιβή θα τριπλασιαστεί σε σχέση με τις απολαβές που έχει στην Ελλάδα.

Σήμερα (23/1) θα αρχίσει νέος κύκλος επαφών μεταξύ της Αλάνιασπορ και του Παναθηναϊκού, με σκοπό να φτάσουν σε συμφωνία. Με δεδομένες και τις οικονομικές ανάγκες των "πράσινων", κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΕΛΕΝ

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (22/1) με τον ατζέντη του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός αμυντικός έχει πρόταση από τη Μέχελεν που τον ικανοποιεί αγωνιστικά, αλλά θα ήθελε κάτι καλύτερο στο οικονομικό. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει και κάτι ακόμα, που καθυστερεί την λήψη απόφασης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ