Επανέρχεται η Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο

Επανέρχεται η Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο

Η Ιντερνασιονάλ ανησυχεί για τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ασταθούς χαρακτήρα του Μολέντο και θέλει να κλείσει την υπόθεση. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο από την 1η Ιουλίου του 2018, αλλά δεν εφησυχάζει. Αντίθετα, η διαφαινόμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του 30χρονου στόπερ ως το τέλος της σεζόν, δημιουργεί προβληματισμό.

Διότι στην "κολοράντο" γνωρίζουν ότι ο Μολέντο δεν διακρίνεται για τη σταθερότητα των απόψεων του και ένα εξάμηνο στη Θεσσαλονίκη, ίσως αποτρέψει τον επαναπατρισμό του. Βέβαια, θεωρητικά το προσύμφωνο δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με τη βραζιλιάνικη ομάδα, αλλά το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μολέντο έχει πολυεπίπεδη συνεργασία με την Ιντερνασιονάλ και ξέρει τον τρόπο να πιέσει...

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, ρωτήθηκε από Βραζιλιάνους δημοσιογράφους για την προοπτική άμεσης απόκτησης του Μολέντο και απάντησε: "Θα εξαρτηθεί από την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Εμείς έχουμε υπογράψει προσύμφωνο μαζί του και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί του την 1η Ιουλίου. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά δεν είναι τίποτα οριστικό".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η Ιντερνασιονάλ θα προσεγγίσει ξανά τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συμφωνήσουν για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η διάθεση της είναι να προσφέρει ένα μικρό ποσό, που δεν θα ξεπερνά τις 150.000 ευρώ, για να μην καθυστερήσει η επιστροφή του παίκτη στο Πόρτο Αλέγκρε μέχρι τον Ιούνιο. Όσο για την αντίδραση του Παναθηναϊκού, θα εξαρτηθεί από την κατάληξη των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24