ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπαιξε για είκοσι λεπτά ο Μπεργκ στη νίκη της Σουηδίας

Έπαιξε για είκοσι λεπτά ο Μπεργκ στη νίκη της Σουηδίας

Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε για είκοσι λεπτά στη νίκη της Σουηδίας επί της Μολβαδίας με 2-0 χάρη σε δυο γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον άσο του Παναθηναϊκού να κάνει την επανεμφάνιση του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Την επανεμφάνιση του με τα χρώματα της Εθνικής Σουηδίας έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Μάρκους Μπεργκ με τον άσο του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται για είκοσι λεπτά στη νικηφόρο αναμέτρηση με 2-0 επί της Μολδαβίας.

Ο φορ του τριφυλλιού είχε να παίξει από πέρσι τον Ιούνιο ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν είχε κληθεί. Ο Χάμρεν όμως τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για το ματς των προκριματικών με την Μολδαβία και το φιλικό με το Ιράν.

Μάλιστα ο Χάμρεν τον έριξε στην μάχη για είκοσι λεπτά με τον επιθετικό του τριφυλλιού να έχει πολύ καλή παρουσία.

Ο Μπεργκ μπήκε στο ματς στο 70' στην θέση του Τελίν ο οποίος μέχρι εκείνο το διάστημα δεν είχε φανεί και στο εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε έγινε αισθητός από την αντίπαλη άμυνα έχοντας καλή συνεργασία και με τον Ιμπραχίμοβιτς που πέτυχε και τα δυο γκολ των Σουηδών.

Ο άσος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 81' όταν βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Μολδαβών αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε δύσκολα ο Τσεμπάνου με εκτίναξη στην αριστερή του γωνιά.

Παρακολούθησαν τις προσπάθειες του... μπαμπά

Η οικογένεια του Μάρκους Μπεργκ τώρα δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση με την Ζοζεφίν μάλιστα να ανεβάζει και σχετική φωτογραφία του γιου τους με το σχόλιο: "Δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν παίζει ο μπαμπάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ