ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπαιξε ένα ημίχρονο στην φιλική ήττα της Αλγερίας ο Αμπέντ

Έπαιξε ένα ημίχρονο στην φιλική ήττα της Αλγερίας ο Αμπέντ

Ο Μεχτί Αμπέντ επέστρεψε στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του και αγωνίστηκε για 45λεπτά στην φιλική ήττα από τη Γουινέα με 2-1. (VIDEO)

Η επιστροφή του Μεχτί Αμπέντ στην Εθνική Αλγερίας συνοδεύτηκε και από την επιστροφή του και στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην φιλική ήττα από τη Γουΐνέα με 2-1. Ο άσος του Παναθηναϊκού χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο 45λεπτο και αγωνίστηκε ως εσωτερικός μέσος. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντικαταστάθηκε από τον Μεσλούμπ.

Οι Αλγερινοί έχουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι την Τρίτη 13/10 κόντρα στην Σενεγάλη και εν συνεχεία ο Αμπέντ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής και αναμένεται να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού την Τετάρτη.

Δεν έπαιξε στη νίκη της Κροατίας ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς συνέχισε να είναι μέλος της αποστολής της Εθνικής Κροατίας παρά την αλλαγή προπονητή αλλά στην πρώτη του παρουσία στην μετά Κόβατς εποχή έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Οι Κροάτες υποδέχτηκαν την Βουλγαρία και επικράτησαν με 3-0 με τον άσο του Παναθηναϊκού να βλέπει όλο το παιχνίδι από τον πάγκο. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Πίβαριτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ