Επαγγελματίες και επίσημα οι εννιά

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν την Πέμπτη το πρωί οι εννιά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού για τους οποίους είχε αποκαλύψει το Sport24.gr ότι θα γίνουν επαγγελματίες προκειμένου να βάλουν την υπογραφή τους στα συμβόλαια τους.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα την Πέμπτη το πρωί για εννιά νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια. Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από την Δευτέρα οι πράσινοι "έδεσαν" εννιά ακόμα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του τριφυλλιού και στους οποίου θα στηριχθεί το πράσινο μέλλον.

Το Sport24.gr την Δευτέρα είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της πράσινης ΠΑΕ και είχε παρουσιάσει και έναν-έναν ξεχωριστά τους εννιά ποδοσφαιριστές που θα έπαιρναν το χρίσμα.

Έτσι και έγινε την Πέμπτη το πρωί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε δυο γκρουπ, το πρώτο αποτελούμενο από τους Στάικο, Γκέκα, Λάμπρου και Μυρθιανό και το δεύτερο από τους Κότσαρη, Νιούμαν, Τζανουλίνο, Αγγελόπουλο και Μαλντίν να μεταβαίνουν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και να βάζουν την υπογραφή τους σε συμβόλαια διάρκειας 2,5 ετών με τον Παναθηναϊκό.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άλλοι με την παρουσία των γονιών τους, άλλοι μόνοι τους συναντήθηκαν με τον Νίκο Νταμπίζα ενώ κάποιοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος ήταν παρών στα γραφεία.

 

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νέστορας Γκέκας, Κωνσταντίνος Κότσαρης, Δημήτρης Μυρθιανός, Μάριος Τζανουλίνος, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μιχαήλ Πήτερ Νιούμαν, Πασχάλης Στάικος, Μαλντίν Υμεράι και Λάζαρος Λάμπρου ήρθαν σε συμφωνία για την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Νταϊάνα Ιγροπούλου, τι ακριβώς κάνεις συνέχεια στο Τόκιο;

Η Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2009 έχει 'οργώσει' τα τελευταία οχτώ χρόνια τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εννοείται πως το χάσαμε για πάντα το κορμί πατριώτη.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ