ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό ο 17χρονος στόπερ, Δημήτρης Καραγιάννης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε την Πέμπτη ο 17χρονος στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο ξένων σκάουτ από Αγγλία και Ολλανδία.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό υπέγραψε την Πέμπτη το πρωί ο 17χρονος στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο νεαρός αμυντικός (σ.σ. γεννημένος στις 27/2/2001) ακολούθησε τον Ηλιάδη που υπέγραψε την Τετάρτη και έγινε ένας ακόμη παίκτης των ακαδημιών του Παναθηναϊκού ο οποίος έγινε επαγγελματίας.

Η περίπτωση του Καραγιάννη παρά το γεγονός ότι πρόκειται μόλις για 17χρονο ποδοσφαιριστή εξελίχθηκε σε ένα μικρό σήριαλ για τους πράσινους καθώς ο Καραγιάννης ήταν στη λίστα των νεαρών παικτών που ήταν να υπογράψουν από πέρσι το Νοέμβριο.

Αυτό όμως δεν έγινε με τον 16χρονο τότε ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του να αφήνουν να περάσει λίγο ο καιρός καθώς ο "Κάρα" όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του είχε βρεθεί στο στόχαστρο σκάουτ από την Αγγλία και την Ολλανδία και εξέταζε την προοπτική του εξωτερικού.

Αυτό δεν συνέβη όμως το περασμένο καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δυο σύλλογοι, ένας από κάθε χώρα, που έδειξαν ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Στον Παναθηναϊκό πιστεύοντας στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν παράτησαν την υπόθεση του με τον Τάκη Φύσσα να έχει από κοντά συνέχεια τον 17χρονο αμυντικό.

Βλέποντας μάλιστα τις συνθήκες να αλλάζουν σε σχέση με ότι γινόταν πέρυσι το Νοέμβριο και το πλάνο του Παναθηναϊκού να στηρίζεται πλέον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και το εχέγγυο που προσφέρει η παρουσία Νταμπίζα-Δώνη ο Καραγιάννης είπε το ναι στο συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Καραγιάννη. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Καραγιάννης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2001 στη Μάνδρα Αττικής. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2012 μετά από παρουσία του στον ΠΑΟΚ Μάνδρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ