ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντυπωσιακό γκολ του Λάμπρου στη νίκη των Νέων του Παναθηναϊκού

Εντυπωσιακό γκολ του Λάμπρου στη νίκη των Νέων του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή το Σάββατο για το πρωτάθλημα U21 πετυχαίνοντας τρία εντυπωσιακά τέρματα με τους Λάμπρου, Μίγγο και Στάικο. Δείτε σε βίντεο το εκπληκτικό γκολ του Λάζαρου Λάμπρου με το οποίο οι πράσινοι μείωσαν αρχικά το σκορ.

Είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και που σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου ο οποίος στο ματς του Σαββάτου ανάμεσα στους νέους του τριφυλλιού με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή φρόντισε να δείξει δείγματα της ποιότητας του.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-2 αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 με τον Λάμπρου να μειώνει στο 41΄για το τριφύλλι πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ σε ομορφιά και έχοντας μια πολύ όμορφη έμπνευση.

Ο νεαρός στράικερ των πράσινων έκανε την κίνηση μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Στάικου από 40 μέτρα, σήκωσε το κεφάλι, είδε την έξοδο του γκολκίπερ του Ηρακλή και με ένα γυριστό ψιλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση από 30 μέτρα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ηλιάδη και την έστειλε στα δίχτυα.

Δείτε το εντυπωσιακό τέρμα του νεαρού επιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ