ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού για στήριξη του τριφυλλιού στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτηρίζεται από τους πράσινους εντυπωσιακή και με σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί στους φιλάθλους και τους ενημερώνει για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της πράσινης ΠΑΕ για στήριξη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί το Σάββατο και τα εισιτήρια που έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία φεύγουν με γοργούς ρυθμούς.

Η κίνηση τους χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή από τους ιθύνοντες των πράσινων και αν συνεχιστεί σε αυτούς τους ρυθμούς δεν αποκλείεται το Σάββατο το απόγευμα να υπάρξει Sold Out στο ματς με τον ΠΑΣ.

Τόσο οι οργανωμένοι (μέσω ανακοινώσεων) όσο και οι απλοί φίλαθλοι παρακινούν ο ένας τον άλλο για να βρεθεί το Σάββατο το απόγευμα στην Λεωφόρο και να στηρίξει ηθικά αλλά και οικονομικά με την πώληση των εισιτηρίων τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του τριφυλλιού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκριση που έχει δείξει και τον καλεί για να μην ταλαιπωρηθεί να αγοράσει εισιτήρια είτε μέσω VIVA είτε από τα εκδοτήρια μέχρι και την Παρασκευή καθώς το Σάββατο και όσο φτάνει η ώρα του αγώνα θα υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (18:15, Novasports) ξεκίνησε και η μέχρι τώρα ανταπόκριση των φιλάθλων είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας που σε μια κρίσιμη καμπή σπεύδει να σταθεί στο πλευρό της.

Επιπλέον καλούμε τους φιλάθλους, για την καλύτερη δυνατή δική τους εξυπηρέτηση να προμηθευτούν κατά το δυνατόν γρηγορότερα τα εισιτήριά τους.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή η προπώληση πηγαίνει πολύ καλά και υπάρχει τάση για ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση στον αγώνα του Σαββάτου, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν κατά το δυνατόν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, δηλαδή σήμερα και αύριο τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και ηλεκτρονικά μέσω viva.

Ειδικότερα το Σάββατο, όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καθυστέρηση την οποία θα αναγκάζονται να υποστούν οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους την τελευταία στιγμή.

Σας περιμένουμε όλους στο πλευρό του Παναθηναϊκού και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετηθείτε κατά το δυνατόν καλύτερα, αλλά όσο περισσότερα εισιτήρια «φύγουν» είτε ηλεκτρονικά είτε από τα εκδοτήρια πριν το Σάββατο, τόσο πιο ομαλά θα λειτουργήσει η όλη διαδικασία για όλους".

Να θυμίσουμε τις τιμές για το ματς του Σαββάτου και τον τρόπο διάθεσης:

" Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τρίτη 26/9και την πρώτη μέρα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr.Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν παράλληλα με την ηλεκτρονική διάθεση από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 9:30 έως 17:30.Το Σάββατο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10 Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20 Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ