ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντολή Αλαφούζου σε Ρόκα: "Κλείστε το θέμα του Σένκεφελντ"

Εντολή Αλαφούζου σε Ρόκα: "Κλείστε το θέμα του Σένκεφελντ"

Η οδηγία-εντολή του Αλαφούζου προς τον Τσάβι Ρόκα και τους συνεργάτες του να ολοκληρώσουν το προσεχές διάστημα την επέκταση συμβολαίου του Σένκεφελντ και ο δύσκολος ατζέντης του Ολλανδού στόπερ, Βέζελ Βέζενμπεργκ. Στο κάδρο οι Σέρβοι μπακ Αντόνοφ και Ρόντιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας

Εκτός από τα μεταγραφικά «μέτωπα», την επικείμενη έλευση του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την υπέρ-απαραίτητη κίνηση απόκτησης (τουλάχιστον) ενός δεξιού μπακ -δεδομένου ότι σε οκτώ μέρες ξεκινούν οι προπονήσεις- στην ατζέντα του Τσάβι Ρόκα, παραμένουν σε πρώτο πλάνο και οι ανανεώσεις/επεκτάσεις.

Με πρώτο όλων, αυτό του Μπαρτ Σένκεφελντ που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2021) και οι «πράσινοι» θέλουν να το επεκτείνουν τουλάχιστον κατά δύο χρόνια ακόμη (Ιούνιο 2023), «δένοντας» τον Ολλανδό στόπερ στο ρόστερ τους για την επόμενη τριετία.

Στις δύο πρώτες επαφές που έκανε κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών ο Ρόκα με τον Ολλανδό ατζέντη του «Σένκε», τον Βέζελ Βέζενμπεργκ, δεν υπήρξε συμφωνία. Για την ακρίβεια στην πρώτη περίπτωση υπήρξε μεγάλη διαφορά (περίπου 100.000€ σε ετήσια βάση), ενώ στη δεύτερη κουβέντα που έγινε προ περίπου δύο εβδομάδων, η απόσταση μειώθηκε στο... μισό, όπως είχε καταγράψει και το Sport24.gr.

Η πλευρά Σένκεφελντ, αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στις 340.000€ (από τις 200.000€ που παίρνει σήμερα), ενώ ο Παναθηναϊκός του προσφέρει αποδοχές κοντά στο συμβόλαιο που λαμβάνει ο Φραν Βέλεθ (290.000€).

Ο «δύσκολος» χαρακτήρας του ατζέντη του Σένκεφελντ, που αξιώνει διαρκώς και κάτι διαφορετικό ως προς τους έξτρα όρους του συμβολαίου, δημιουργεί επιπλέον εμπόδια στην όλη διαπραγμάτευση. Ωστόσο, η αίσθηση που υπάρχει στο «στρατόπεδο» των «πράσινων», είναι πως στην τελική κουβέντα που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες -με την επιστροφή του Σένκεφελντ στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας- θα υπάρξει συμφωνία. Αυτή ήταν και η οδηγία-εντολή που δόθηκε προ ημερών κι από την πλευρά του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ζήτησε από τον Ρόκα και τους συνεργάτες του, να κάνουν όσα χρειάζονται για να «κλείσουν» το προσεχές διάστημα το θέμα του Ολλανδού αμυντικού, θεωρώντας τον πολύ σημαντικό για το αγωνιστικό πρότζεκτ των επόμενων ετών.

ΣΕΡΒΙΚΟ... ΔΙΔΥΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΠΑΚ

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα των σερβικών ΜΜΕ, επαναφέρουν στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού τον αριστερό μπακ της Μουσκρόν, Νεμάνια Αντόνοφ (περίπτωση που είχαν «ψάξει» οι «πράσινοι» από τις 10 Ιουλίου και μετά), ενώ έβαλαν στο «κάδρο» και τον 29χρονο, διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, Μίλαν Ρόντιτς, ο οποίος (αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 με τον Ερυθρό Αστέρα), είναι στην πόρτα της... εξόδου από τους πρωταθλητές Σερβίας.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, οι «πράσινοι» έχουν κάνει επαφές και με τους δύο πλάγιους αμυντικούς και μέσα στις επόμενες ημέρες (το αργότερο ως τα μέσα του μήνα, όπως τονίζεται) θα αποφασίσουν για το ποιόν από τους δύο θα κινηθούν να αποκτήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ