ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έντεκα παίκτες δεν ήταν στη διάθεση του Δώνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει μία ενδεκάδα στη διάθεση του για τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ενώ η ΠΑΕ ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων για το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Μία ενδεκάδα λείπει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, λόγω τραυματισμών ή διεθνών υποχρεώσεων... Συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι οι διεθνείςΔημήτρης Κουρμπέλης και Δημήτρης Κολοβέτσιος, με την Εθνική Ανδρών, οι Κώστας Κότσαρης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης και Νίκος Βέργος με την Εθνική Ελπίδων και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με την Εθνική Νέων, καθώς και οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Οικονόμου.

Οι τρεις τραυματίες υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Όμρι Άλτμαν. Η προπόνηση διήρκεσε 70 λεπτά και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη άρχισαν με ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής, κατόπιν χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στο transition, την επιθετική και αμυντική μετάβαση. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Η προπόνηση της Παρασκευής (7/9) θα αρχίσει στις 18:30.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (8/9) από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε ένα φιλικό παιχνίδι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους στο Μάτι. Για αυτό η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους του Τριφυλλιού για τη διάθεση των εισιτηρίων:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 5 για διάθεση εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής".

Photo credits: Eurokinssi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ