ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενσωματώθηκε ο Γιαννακόπουλος

Ενσωματώθηκε ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την ενσωμάτωση του Νίκου Γιαννακόπουλος στις προπονήσεις, άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το επόμενο παιχνίδι της Superleague.

Η ποδοσφαιρική ζωή στον Παναθηναϊκό δεν σταματά μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και τη Δευτέρα (29/2), το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και άρχισαν την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή (28/2) και για τους υπόλοιπους είχε είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Από το ιατρικό δελτίο αφαιρέθηκε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, ενώ αντίθετα παραμένουν οι Κοτσόλης, Μπουμάλ, Πέτριτς και Σάντσεθ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Νάνο εξακολουθεί να απουσιάζει, έχοντας λάβει άδεια από το Σάββατο (27/2), προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της εγκύου γυναίκας του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (1/3) στις 15:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ