ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενότητα ζήτησε ο Αλαφούζος

Ενότητα ζήτησε ο Αλαφούζος

Ο πιθανός αποκλεισμός από την Ευρώπη και το γηπεδικό προβληματίζουν τον Γιάννη Αλαφούζο. Με νέα δήλωση του ζητάει ενότητα μεταξύ των μετόχων.

Την Πέμπτη (3/5) παίρνει σάρκα και οστά το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου με τις υπογραφές στο καταστατικό του νεοσύστατου σωματείου.

Στο δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει το νομικό σκέλος της πρωτοβουλίας, θα υπογραφεί το πρώτο καταστατικό του νεοσύστατου σωματείου παρουσία φυσικά του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και των ιδρυτικών του στελεχών.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα έτσι ώστε εν συνεχεία να πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να αρχίσει να τρέχει το πλάνο της λαϊκής βάσης και το αμέσως επόμενο θα είναι η σύσταση του ΔΣ, κάτι που θα συμβεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε προβληματισμένος όσον αφορά το εγχείρημα αυτό, λόγω της ασυμφωνίας του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και τον πιθανό αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Έστω και την τελευταία στιγμή ζήτησε να υπάρξει ομόνοια μεταξύ των μετόχων κυρίως στο θέμα του γηπέδου.

" Ανησυχώ πολύ. Ειδικά μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει έστω και την ύστατη στιγμή ομόνοια μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού. Εμείς την προσπάθεια έτσι κι' αλλιώς θα την κάνουμε, αλλά χωρίς την συμπαράσταση όλων είναι πολύ δύσκολο", ήταν τα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου στην εφημερίδα "Sportday".

Πιστεύει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες μπορεί να μην βάλουν χρήματα όσο βλέπουν ότι διατηρείται η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών αλλά και ο πιθανός αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Ο Αλαφούζος θα ζητήσει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να υπάρξει συμφωνία με τον Βγενόπουλο και να προχωρήσουν όλοι μαζί.

Όπως και να 'χει ο Αλαφούζος θα υπογράψει το καταστατικό και θα γίνει η διακήρυξη αρχής σωματείου λαϊκής βάσης, το οποίο είναι πιθανό να ονομαστεί "ΠΑΟ 2012".

Διαβάστε τι συνέβη στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ