ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μότα

TURIN, ITALY - JANUARY 16:  Marco Motta of Juventus FC in action during the Serie A match between Juventus FC and AS Bari at Olimpico Stadium on January 16, 2011 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - JANUARY 16: Marco Motta of Juventus FC in action during the Serie A match between Juventus FC and AS Bari at Olimpico Stadium on January 16, 2011 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ιταλός δεξιός μπακ, Μάρκο Μότα, φέρεται να έχει δεχτεί κρούση για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά προτιμά την προοπτική της μεταγραφής στη Τζένοα. (VIDEO)

Απόλυτα φυσιολογικά, από την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι και έπειτα γράφονται πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών Ιταλών ή οι οποίοι αγωνίζονται στη Serie A, ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού. Ο τελευταίος ο οποίος προστέθηκε στη λίστα είναι ο δεξιός μπακ-χαφ, Μάρκο Μότα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tuttomercatoweb, ο 29χρονος Ιταλός έχει δεχτεί κρούση από τους διοικούντες το Τριφύλλι, όμως φέρεται να προτιμά την πρόταση της Τζένοα. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Μότα έχει σε προτεραιότητα να επιστρέψει στη Γένοβα, όπου αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν δημοσιογράφοι οι οποίοι γράφουν για τη Τζένοα και υποστηρίζουν ότι όντως, στον ποδοσφαιριστή έχει προταθεί η προοπτική της μετακόμισης στην Αθήνα.

Τον προηγούμενο Ιούνιο, ο Μότα έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ, αφού δεν κατάφερε να πείσει την τεχνική ηγεσία για τις ικανότητες του και έκτοτε δεν συμφώνησε με άλλη ομάδα. Στην Championship αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-2015, μετρώντας μόλις 9 συμμετοχές.

Στο παρελθόν, ο Ιταλός δεξιός μπακ έχει αγωνιστεί στην Ουντινέζε, τη Ρόμα και τη Γιουβέντους, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του ακολουθεί καθοδική πορεία. Καλύπτει μία θέση που ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί μία λύση, όμως με 9 συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν και μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους την τρέχουσα, είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ