ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον της Μάλαγα για Μπεργκ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με όσα γράφουν στην Σουηδία η Μάλαγα και ο Μίτσελ έχουν ως πρώτο στόχο για την γραμμή κρούσης του ισπανικού συλλόγου τον Μάρκους Μπεργκ.

Οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ το βράδυ της Δευτέρας στα κανάλια της "NOVA" έφτασαν και στην πατρίδα του την Σουηδία, με τους ρεπόρτερ, να ψάχνουν λίγο παραπάνω αν προκύπτει θέμα φυγής του Σουηδού στράικερ από τον Παναθηναϊκό.

Και οι Σουηδοί όπως γράφει η διαδικτυακή έκδοση της κορυφαίας σουηδικής ιστοσελίδας Aftobladet αποκαλύπτουν πως η Μάλαγα του Μίτσελ όχι απλά ενδιαφέρεται για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπεργκ αλλά αποτελεί και τον πρώτο στόχο για την γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει από την διοίκηση της Μάλαγα την απόκτηση του Σουηδού φορ για να αποτελέσει αντικαταστάτη του Σάντρο που αναμένεται να πουληθεί στην Έβερτον.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μπεργκ που αναφέρει: "Είναι μία φήμη, αλλά το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή.

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στο τέλος της σεζόν".

Να θυμίσουμε για ακόμη μια φορά ότι ο Μάρκους Μπεργκ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019 και η ρήτρα για την πώλησή του ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ, από τα οποία ο Παναθηναϊκός δικαιούται 5,5 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο 55% των δικαιωμάτων του. Το 35% ανήκει στο Αμβούργο και το 10% στους μάνατζερς του Σουηδού φορ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ