ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον και από την Σπέτσια για τον Γκαλαμπίνοφ

Bulgaria's Andrej Galabinov celebrates his goal against Malta, during their Euro 2016 group H qualifying soccer match at Vassil Levski stadium in Sofia, Sunday, Nov. 16, 2014. (AP Photo/Valentina Petrova)
Bulgaria's Andrej Galabinov celebrates his goal against Malta, during their Euro 2016 group H qualifying soccer match at Vassil Levski stadium in Sofia, Sunday, Nov. 16, 2014. (AP Photo/Valentina Petrova) AP

Ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, δέχτηκε πρόταση από τη Σπέτσια

Την Παρασκευή (17/8) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία και ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού καλείται να πάρει τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο λόγος για τον Αντρέι Γκαλαμπίνοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Τζένοα, Νταβίντε Μπαλαρντίνι και έχει τεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση.

Ο 29χρονος στράικερ έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στο Campionato, όμως μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκείνον μόνο σύλλογοι της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τελευταία από αυτές είναι η Σπέτσια, με τον Γκαλαμπίνοφ να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Αν μέχρι την Παρασκευή δεν καταλήξει σε συμφωνία, τότε ο Νταμπίζας θα τον προσεγγίσει ξανά για να συζητήσουν...

Photo credits: AP Photo/Valentina Petrova

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ