ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδεκαδάτος ο Μουνιέ, δοκιμάστηκε στα δύο άκρα

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντονι Μουνιέ δοκιμάστηκε με τους βασικούς, αλλά ο Ουζουνίδης δεν έχει καταλήξει που θα τον χρησιμοποιήσει. Καμπέσας και Λουντ για μία θέση.

Μία εκκρεμότητα φαίνεται πως υπάρχει για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εν όψει του παιχνιδιού με την Κέρκυρα. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τις δοκιμές που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Παρασκευής (8/9).

Στα άκρα της μεσαίας γραμμής, άρχισαν ο Καμπέσας δεξιά και ο Μουνιέ αριστερά και στη συνέχεια, ο Γάλλος μετατέθηκε στην απέναντι πλευρά και ο Λουντ πήρε τη θέση του.

Δηλαδή, ο Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Μουνιέ, αλλά δεν έχει καταλήξει που θα τον τοποθετήσει. Εξ' ου και τον δοκίμασε και στις δύο πτέρυγες, ώστε να ελέγξει και τη συνεργασία του με τους δύο ακραίους μπακ, τους Γιόχανσουν και Χουλτ.

Αναφορικά με τους Λουντ και Καμπέσας, τα δεδομένα έχουν εξής: ο Φιλανδός βγάζει έντονη κόπωση, προέρχεται από δύο σερί ματς με την Φιλανδία, αλλά έχει πιο σταθερή απόδοση από τον 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Στις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα μοιάζουν να έχουν ξεκαθαρίσει... Ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Χουλτ στο αριστερό. Οι Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ και στην επίθεση, θα αρχίσουν οι Τσάβες και Λουτσιάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ