ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα αγκάθι λιγότερο για Παναθηναϊκό

Ένα αγκάθι λιγότερο για Παναθηναϊκό

Οι δυο εταιρείες που είχαν αιτηθεί την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού παραιτήθηκαν από την αίτηση τους και ο συγκεκριμένος βραχνάς πέρασε για το τριφύλλι.

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό πως ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει με τις δυο εταιρείες "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE Α.Ε." που είχαν προσφύγει για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής και επίσης ήταν δεδομένο πως θα αποσυρόταν η αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής,

Αυτό έγινε και επίσημα γνωστό μετά την σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αναφέρει πως οι δυο εταιρείες παραιτήθηκαν από την αίτηση τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"1. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. (εξ αναβολής)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ".  

Να θυμίσουμε ότι αναφορικά με τους τρόπους για την αποπληρωμή της οφειλής έχει βρεθεί η συγκεκριμένη λύση:

Α) Άμεση καταβολή 15.000 ευρώ.

Β) Πληρωμή 41.000 ευρώ στο επόμενο δίμηνο.

Γ) Εκχώρηση ποσού 100.000 ευρώ από την επιταγή του Ζέκα για την πώληση στην Κοπεγχάγη, που θα εισπραχτεί τον Φεβρουάριο του 2018.

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24