ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμποκού: "Οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια η εμφάνιση μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πολ-Ζοζέ Εμποκού σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ υποστήριξε πως οι πράσινοι τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν και σίγουρα δικαιούνταν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και με την παρουσία του βελτίωσε την εικόνα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Πολ Ζοζέ Εμποκού ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" υποστήριξε πως το τριφύλλι πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση στα Ιωάννινα ως οδηγό για τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Δεν πήγε κάτι στραβά. ίσα-ίσα ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες, σκόραρε γκολ, είχε δοκάρι, δημιούργησε πολλές φάσεις και καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, δέχθηκε ένα γκολ, δέχθηκε ένα γκολ οφσάιντ και δεν κατάφερε να φύγει νικητής. Θα πρέπει να μείνουμε χαρούμενοι, όχι ικανοποιημένοι γιατί δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά ικανοποιημένοι με την εμφάνισή μας, με την αντίδρασή μας και την απόδοσή μας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε σε αυτό το γήπεδο, σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Θεωρώ ότι αυτή η εμφάνιση είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας".

Για το διαφορετικό, βελτιωμένο, πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του:
"Δεν ξέρω αν εγώ και ο Κουλιμπαλί φέραμε ενέργεια στον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα είναι θετικό ότι επιστρέψαμε, δώσαμε αυτό που μπορούσαμε, το 100% και βοηθήσαμε την ομάδα μας. Σημασία έχει να πηγαίνει η ομάδα καλά. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και το σημαντικό είναι να πάει ακόμα καλύτερα ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω το τελευταίο χρονικό διάστημα".

Για τον αγωνιστικό χώρο:
"Θυμάμαι και στο παρελθόν δύσκολα γήπεδα και ένα παιχνίδι Κυπέλλου όταν ήταν ο Στραματσόνι προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά έχω παίξει και στον δρόμο ποδόσφαιρο. Σίγουρα θες να παίζεις σε ωραία γήπεδα. Αν δεν μπορείς πρέπει να προσαρμοστείς και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς προκειμένου να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και να προσαρμοστείς και στις συνθήκες που έχει το παιχνίδι".

Για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης:
"Αρχίζοντας τη σεζόν είχαμε τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε μείνει εκτός του στόχου της Ευρώπης, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο στόχοι ακόμα. Δε θεωρώ ότι πρέπει να εγκαταλειφθεί και ο στόχος του πρωταθλήματος, αν και είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και η αρχή πρέπει να γίνει την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης".

Για την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής:
"Δεν ήταν έκπληξη η παρουσία της χώρας μου, του Κογκό, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές σε ατομικό επίπεδο τουλάχιστον. Είμαστε βέβαια νέα ομάδα. Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε μακριά, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την Γκάνα, που ήταν ίσως λίγο πιο έμπειρη. Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε παραπάνω. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ