ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού"

"Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού"

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει δεν μπορεί να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη περιοχή στο Γουδή.

Πριν καλά καλά γίνουν γνωστά τα σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή ήδη είχαμε την πρώτη επίσημη αντίδραση. Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν μπορεί να γίνει γήπεδο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Επισημαίνεται ότι λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων δεν είναι εφικτό για να κατασκευαστεί γήπεδο.

Για αυτό το πρόβλημα σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr στο αναλυτικό ρεπορτάζ του σχετικά με τα νομικά προβλήματα που υπάρχουν με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Μάλιστα, από η ανακοίνωση του Παπάγου - Χολαργού συνοδεύεται από φωτογραφία η οποία αποδεικνύει τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

"Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού"

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση: "Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια – σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή – Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό, να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα κι αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσίπρας - Καμίνης: "Μέρος της αναβάθμισης ο Παναθηναϊκός"
Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη
Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
Αλαφούζος: "Το σχέδιο πρέπει να βγαίνει"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ