ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμφαση στις στημένες φάσεις στον Παναθηναϊκό

Έμφαση στις στημένες φάσεις στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι την Παρασκευή έδωσε έμφαση στην εκτέλεση των στημένων φάσεων δουλεύοντας σε φάουλ και κόρνερ. Παίζει με Λεβαδειακό ο Εσιέν.

Μετά τις δυο πρώτες μέρες που ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του έριξαν το βάρος των προπονήσεων στην τακτική με τον 39χρονο Ιταλό να φανερώνει τα πλάνα του για σύστημα 4-4-2 σε ευθεία γραμμή την Παρασκευή υπήρξε μάθημα στις στημένες φάσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να δουλέψει με τους παίκτες του στην εξάσκηση των στημένων φάσεων, σε κόρνερ και αλλά φάουλ. Άλλωστε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γκολ κάθε ομάδας προέρχεται από την σωστή εκτέλεση των στημένων φάσεων είτε απευθείας, είτε μετά από κομπίνες.

Χαρακτηριστικά η προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε «κορόιδο», εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι.

Χρόνο συμμετοχής στον Εσιέν με Λεβαδειακό

Οι πράσινοι θα δώσουν το Σάββατο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό το οποίο θα γίνει στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά θα είναι κλειστό για τους δημοσιογράφους. Σε αυτό θα παίξει και ο Μάικλ Εσιέν με τον Στραματσόνι να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση του Γκανέζου ο οποίος αναμένεται να παίξει περισσότερο από μισή ώρα.

Στο φιλικό αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και κάποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Νιούμαν, Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος, Στάικος που τις προηγούμενες μέρες πήραν μέρος στις προπονήσεις των πράσινων. Έτσι θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να δείξουν στον Ιταλό προπονητή τις δυνατότητες τους.

Ο μόνος που δεν θα αγωνιστεί είναι ο Τελάντερ ο οποίος και την Παρασκευή έκανε θεραπεία και ίσως μείνει εκτός προληπτικά και ο Κλωναρίδης που έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις.

Παρατηρήσεις και προτροπές από Βόκολο

Εν τω μεταξύ πριν την έναρξη της προπόνησης την Παρασκευή (13/11) το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Βόκολος ήθελε να τους κάνει κάποιες παρατηρήσεις για το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετές διαρροές τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα πλάνα και τα όσα έλεγε ο Αντρέα Στραματσόνι στην διάρκεια των προπονήσεων.

Και παράλληλα να τους προτρέψει όσα γίνονται καθημερινά στο "Γ. Καλαφάτης" να μένουν εντός του αθλητικού κέντρου και να μην βγαίνουν προς τα έξω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ