ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμεινε ελεύθερος με ευχαριστίες ο Στιλ

Έμεινε ελεύθερος με ευχαριστίες ο Στιλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Λουκ Στιλ, με τον 32χρονο να συνεχίζει την καριέρα του στην Championship. Τρεις νεαροί παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού.

Τη λύση του συμβολαίου του Λουκ Στιλ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός! Ο Άγγλος τερματοφύλακας είναι ελεύθερος ώστε να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς να πιέζεται από τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού μπορεί να εκμεταλλευτεί την προθεσμία του Σεπτεμβρίου.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που ευχαριστεί τον 32χρονο τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ήδη, η Μίλγουολ και η Μπρίστολ Σίτι έχουν προσεγγίσει τον Στιλ, που έχει γυρίσει στο Νησί και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λουκ Στιλ. Ο Λουκ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2014 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας στις 24 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε συνολικά 98 φορές με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις. Υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία και θετική παρουσία για όλους μέσα στην ομάδα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Στιλ θα λάβει αποζημίωση περίπου 150.000 ευρώ, από τις 350.000 που προέβλεπε το συμβόλαιο του, που έληγε τον Ιούνιο του 2018. Η ΠΑΕ θα εξοικονομήσει περίπου 450.000 ευρώ από το υπόλοιπο των αποδοχών του Άγγλου, συμπεριλαμβανομένης και της Εφορίας. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία "ανάσα" για τη διοίκηση, προκειμένου να διασφαλίσει τη συνέπεια στις πληρωμές στη διάρκεια της σεζόν.

Ακόμα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους δανεισμούς των Γιώργου Αγγελόπουλου, Θοδωρή Μίγγου και Κώστα Βαλμά. Αναλυτικά: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Εργοτέλη και των Θοδωρή Μίγγου, Κώστα Βαλμά στην Καλλιθέα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ