ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελπίδα μόνο για προθεσμία

Ελπίδα μόνο για προθεσμία
Αλαφούζος EUROKINISSI

Απίθανο είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει ο κανονισμός περί υποβιβασμού ομάδων που δεν παίρνουν άδεια, αλλά παραμένει ανοιχτή για τον Παναθηναϊκό η "χαραμάδα" για έξτρα προθεσμία υποβολής φακέλου μέχρι τις 15 Απριλίου.

Απίθανο – για να μην πούμε ολοκληρωτικά ανέφικτο – θεωρούν πλεόν τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ενδεχόμενο αλλαγής του κανονισμού της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν παίρνουν άδεια. Αλλαγής είτε μέσω της ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, είτε μέσω της Λίγκας με αίτημα στην ΕΠΟ μέσω νέας ψηφοφορίας, μετά το "7-9" της Τρίτης.

Αντιθέτως, "χαραμάδα" φωτός φαίνεται για την προθεσμία που έχει ζητήσει η ΕΠΟ από την UEFA για παράταση στην υποβολή των φακέλων μέχρι τις 15 Απριλίου. Στελέχη της ομοσπονδίας ανέφεραν χθες ότι είναι πιθανό να δοθεί αυτή η έξτρα προθεσμία που θα βοηθήσει αρκετές ομάδες να συμπληρώσουν ολοκληρωμένο προς αδειοδότηση φάκελο, χωρίς βεβαίως να βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για το πράσινο φως της UEFA.

Tην ίδια ώρα οι παράγοντες της ΠΑΕ συνεχίζουν τις επαφές με τους πιστωτές σ’ ένα "σπριντ" που άρχισε από το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να παίρνουν θετικές απαντήσεις για διακανονισμούς από τους πολλούς, ενώ θολό είναι το τοπίο για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, καθώς οι συζητήσεις με τη NOVA έχουν παγώσει, με την Cosmote δεν παρατηρείται πρόοδος και χθες ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις οκτώ ομάδες "άστεγες" τηλεοπτικά ομάδες που εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη ζητώντας του βοήθεια!

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, μόνο παράλογο δεν είναι το ερώτημα πολλών παικτών στα αποδυτήρια: "Θα μπουν λεφτά ή θα πέσουμε;"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποθέωση και ομιλία Γιαννακόπουλου
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στον ΣΚΑΪ
Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Γιαννακόπουλου
Γιατί δεν αποφεύγεται το Grexit
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ